• 76
    ders: küfür

    konu: kazanma hirsi ve bazi tabular

    kazanmak ugruna hirsina yenik dü$en adamlari severim. uefa kupasi finalindeki hagi yi dü$ünün bi isterseniz? materazzi ye kafa atan zidane? arap ismail i tokatlayan rambo yusuf? hagi nin bir sözü vardir, hepimizi biliyoruz. kaybettiginde aglamayan, yildiz futbolcu olamaz!

    gelelim küfür mevzusuna. ho$ bir $ey degil, hepimiz biliyoruz ama günlük hayatimiza yerle$mi$ artik. italya dan bas a$agiya, nereye gidersen git, küfür vardir.

    soguk avrupalilar (kuzey avrupalilar) küfür etmezler bir tek, o da hislerini di$a vur(a)madiklarindan kaynaklanir ama onlarda farkli $ekilde hislerini di$a vururlar, buna sonra deginecegim.

    italyanindan tut, ispanyoluna, portekizlisine, güney amerikalisina, uzak dogulusuna bir çok adam taniyorum (benim de küfür eden arkada$larim var) *

    hepsi ediyor. en az bizim kadar küfürbazlar. bildigim $u, tourette sendromu yoksa $ayet, tahsil seviyesi dü$tükçe, küfür de artiyor.

    örnek:

    portekizli in$aat amelesi = küfür girla (tecrübe ile sabittir)
    portekizli bankaci = $a$irirsa küfür eder (tecrübe ile sabittir)

    bir de nasil bir ortamdan geldigin de önemli. küfür edilen bir aileden geliyorsan ve bulundugun ortamda da küfür dogal kar$ilaniyorsa, kaçinilmaz oluyor.

    velhasil-i-kelam, küfür ho$ bir $ey degildir ama adam öldürdü muamelesi yapilmamasi gerekir. kaçimiz hay a.q. derken, vajina ve penis dü$ünüyor ki?? veya birisine ana avrat söverken, kaçimiz o ki$inin validesi ile cinsel ili$kiye girdigini gözünde canlandiriyor ki?

    ha bir de $unu ifade edeyim. entry nin ba$inda soguk avrupa ülkelerinden bahsetmi$tim. küfür etmezler demi$tim. onlarda çok güzel irkçilik yapiyor, merak etmeyin!!! ki, benim gözümde küfürden kat be kat daha agirdir!

    edit. küfür konusunda eger bize 5 basabilecek bir irk varsa, o da yugoslav irkidir. arkada$, ben bu kadar küfür eden bir millet görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın