resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 573
    `kevin grosskreutz aile hasreti çekecek mi?` başlıklı bir habere konu olmuş kendisi:

    galatasaray’dan aile hasreti çektiğini ileri sürerek ayrılan kevin grosskreutz, ailesinin yaşadığı dortmund’tan 417 km uzakta olan stuttgart’ta transfer oluyor. alman oyuncu sağlık kontrolünden geçti. stuttgart ile imza aşamasına gelen kevin grosskreutz’ta gözler ailesine evrildi. kevin grosskreutz’un ailesi oğullarının yanına stuttgart’a mı yerleşecek yoksa dortmund’ta mı kalacak?

    `istanbul mu daha uzak? stuttgart mı?`

    kevin grosskreutz, stutgart'a transfer olunca mini bir araştırmayla mesafeleri ve varış sürelerini araştırdık. buna göre dortmud'tan istanbul'a gelmekle stutgart'a gitmek arasında belirgin bir fark söz konusu değil. tercihler düşünüldüğündeyse istanbul'a gelmek daha kolay.

    `dortmund ile stuttgart arası mesafe ne kadar?`

    buna göre; dortmund'tan istanbul'a uçakla yaklaşık 2.5 saate gelinebiliyor. dortmund ile stutgart arasındaki mesafe 417 km. uçakla yaklaşık 1 saat, araba ya da trenle gidilirse 4 saat sürüyor. almanya'da yaşamını sürdüren isimlerden aldığımız bilgilere göreyse dortmund'tan stutgart'ta seyahatte genel ağırlıklı olarak araba ya da tren kullanılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın