• 2
    son zamanlarda güven duyulmayan taraftar kitlesi.
    bu kitlede doğal olarak en çok beşiktaşlı, fenerbahçeli ve galatasaraylı taraftarlar bulunuyor.

    a milli takımın maçlarını istanbul'da oynamaması, sadece istanbul derbilerinde deplasman taraftarı olmaması(u: trabzonspor'la oynanan maçlarda da var ancak bir trabzonspor-rize maçında böyle bir yasak yok.) buna bir örnek.

    son olarak da acun medya'nın düzenlediği 4 büyükler salon turnuva'sının sakarya'da yapılıyor olması. adamlar biliyor küfürlü tezahürat olacak, millet birbirine girecek o yüzden gidiyor sakarya'da yapıyor.

    bana kalırsa istanbul taraftarı passolig konusunda harika bir duruş sergiledi ancak işin şiddet kısmını bir türlü çözemedi. evet biliyorum zamanında stadyum önünde sabahlayan abilerimiz vardı. o dönemin gerektirdiği buydu. ingiltere bile holiganizmden kurtuldu biz hala kurtulamadık.

    ciddi olarak soruyorum aranızdan kaç kişi oğlunu veya kızını havai fişeklerle birbirlerini kovalayan iki gruptan birinin maçına yollar? bak sopaya, satıra, bıçağa girmiyorum bile. tamam romantik taraftar hoş değil ancak birine zarar verme duygusuyla tribüne gitmek de hoş değil. sevmeyelim karşı tarafı hatta nefret edelim ama bunu eyleme dökmek akıl karı değil artık.

    kadın basketbol, voleybol maçlarına bile sıçrattık bu şiddeti.

    neye takılmış bu kamil gece gece diyebilirsiniz. ben dedim şahsen :((
App Store'dan indirin Google Play'den alın