• 57
    kendisini mac icindeki gecis anlarinda kullanirsak cok ise yarar, fakat ergin hocanin son maclarda yaptigi gibi mac sonu kullanirsak daha cok maci son ceyrekte son dakikada kaybederiz.

    bunun en buyuk nedeni mccollum topun degerini bilerek oynamiyor. sacma anlarda zamani gereksiz eritip sonra tek pas bile yapmadan, rakibin savunma dengesini bozmadan bodoslama iceri penetre edip birebir kullaniyor. lebron olsan bunu bitirme oranin 10 hucumda 5-6 olur, sen o fizikle mac sonunu bir hucumla anca bitiriyorsun. kafasi hic calismiyor belli de ergin hoca ne dusunup de bu adamin birebirine bu kadar guveniyor anlamis degilim.

    galatasaray'in son zamanlarda kaybettigi her macin son ceyregini seyrettim (belki sanssizlik bendedir, sadece son ceyregi seyredip kaybetmesine neden oluyor da olabilirim:/ ) hepsinde son 2-3 dakika icinda maci verdik. guya buyuk takim olacagiz, karsimizda evren buker gibi seyimizde olmadan gonderdigimiz capsiz herifler var ve bu herifler mac sonunu bizden daha iyi oynuyor. bu nasil olabilir ya?

    ergin hoca'nin yine kapris donemine girdik sanirim. konsantrasyonunu mu kaybediyor yoksa yonetime mesaj vermek icin mi yapiyor bilmiyorum ama resmen takimin galibiyetiyle kumar oynuyor. kazanabilecegi maclari sacma tercihlerle goz gore gore veriyor. eskiden sezon basi yapardi bunu takimi oturtmak icin. gelmisiz ilk yarinin sonuna hala sacma denemeler, sacma zorlamalar ve olasiligi dusuk islerin son anlarda eline bakmalar.

    ben artik galatasaray basketbol takiminin maclarini seyretmekten keyif almiyorum. benim icin en onemli sey de basketbolda o heyecani yasayabilmek, kazanmak kaybetmek degil. son 3 senedir ergin hocanin bir cok maci keyifsiz, sacma denemeler uzerine kurulu. telekom'a kaybetmek benim canimi sikar, kaybedeceksen buyuk macta savas kaybet. kucuk macta sacmalayarak degil. mucadele yok takimda. herkes cool, herkes kendi kafasinda. cani isterlerse savunma yapiyorlar.

    takima takviye lazimmis peh. yenildigin telekom gibi takimlarin kadrosunda kim var ki onlari yenmek icin takviye gereksiz. senin bir tek fener ve efes'e yenilme bahanen takviye olabilir, dogus ve karsiyaka bile dengin degil, ne parasal ne yapisal. dogus'un pahali takim olmasi sizi sasirtmasin, hicbiri mevkisinin en onemlileri diyecegin adam degil, derme catma takim (takim diyebilirsen). karsiyaka'yi saymiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın