resim
Sasa Ilic
Görev:Teknik Direktör
Takım:Pari NN
Yaş:46
Uyruk:Sırbistan
  • 365
    neye göre galatasaray'a gelmiş en iyi 3. 10 numaraydı ki? sıradan bi topçuydu bu adam. galatasarayda hagi, felipe, revivo, lincoln, misimovic, sneijder, sergen falan bir sürü 10 numara gördüm. açık ara en yeteneksiziydi. ama şu konuda hakkını vermek lazım. tartışmasız birçoğundan disiplinliydi ve bu yüzden birçoğundan fazla katkı sağlamıştır galatasaray'a.

    futboluna gelirsek önünde hakan şükür ve necati oynuyor. hakan şükür'ün oynaması demek zaten 2 tane stoperin onunla meşgul olması demek. bu arkadaş da hakan şükür ve necati ikilisinin yarattığı boşluklara geriden çok iyi girerek pozisyon bulur ve iyi gol vuruşları yapardı.

    çalım yeteneği yoktu, oyun kurması yoktu, anahtar pasları yoktu, driplingi yoktu, uzaktan şutları hiç yoktu, az koştu mu zor nefes alırdı sahada. kendisini birçok maçta götünden solurken az görmedik ki sneijder'in mersin maçındaydı sanırsam attığı o 70 metrelik deparı da hiçbir zaman atmadı.

    adamın tek olayı golün kokusunu almaktı. galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi 3 10 numarasından biri olmak için yeterli mi bu?

    ayrıca kendisi 2. sezona gollerle başlamış. sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin 600-700.000 dolar ücretli sözleşmesinin maaşı 2 milyon dolar seviyelerine yükseltilerek uzatılmasını talep etmiştir. bu talebi yönetim tarafından reddedilince de sezonun geri kalanında top mop oynamamıştır. isteyen o sezon istatistiklerine açıp bakabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın