resim
Karim Benzema
Takım:Al-Ittihad
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 188
    https://pbs.twimg.com/media/CXZnW_JWkAQ7CVd.jpg
    bunun tavuk dönerciye götürmeyle alakası falan yok. buraya harcanan para da, nusr-et'e harcanan para da saçma. baba, cidden kaliteli yemek yiyebileceğin bir yerde taş çatlasa 1000 liraya çok güzel hesap kapatırsın iki kişi. ya da evinde 24 saat bulunacak aşçın olur iyi bir aşçı olur, aylık alacağı para ne zaten maksimum ? çok güzel yemeğini yersin. istihdam da sağlarsın mis gibi.

    benzema örneğinden eleştirimi yaptım, ülkemize döneyim. işte bu nusr-etler, lamborghiniler falan derken, yorumculuk yapabilmek için yalvarıyorlar sonra. paralar suyunu çekiyor. halbuki futbolcusun, 10 sene iyi para kazanacağın belli. geleceği olan bir şirkete yatırım yap, elindeki parayla ankara kızılay olur, istanbul nişantaşı falan olur, dükkan al. lamborghini niye ki ? reklamlarda falan oyna, gelen parayı hemen yatırıma çevir. ama daima hesabında paran olsun. yabancı dil öğren, futbol sonrası kariyerine her gün hazırla kendini. yorumculuk için ağlama sonra.

    benzema'nın da yaptığı normal değil. valbuena'ya "3 kuruş" için şantaj yapan adam değil misin olm sen ? 30.000 dolar ne ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın