resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 234
    bu yavşağın söylediklerini "adm dğru sylyr krdşm" diye savunmak neyin nesi anlamıyorum. adam çıkıp alanen galatasaray'ı küçümseyip dalga geçmiş, kendince "ben galatasaray'ı arkamda bıraktım" diye mesaj verip güç gösterisi yapmış. bir galatasaraylı çıkıp bu nası adam haklı çerçevesinde değerlendirebilir?

    2011'de bir aralar küme düşme hattına yaklaşmıştık rezil durumlara düşmüştük. tüm fener stadı aynı anda "kümede kal galatasaray" diye bağırıp bizimle taşak geçmişti. ee amk onlar da haklıydı? hakikaten küme düşme hattına yakın geziniyorduk? böyle mi diyorduk o zaman da? adnan polat yönetimi o zaman galatasaray'ı o hallere nasıl sürüklediyse, biz onlara nasıl sövüyorsak şi bu aynısını bu yönetimle yaşıyoruz. ama bu bizim problemimiz, buna her gün kafa yoran, söylenen, söven, üzülen biziz. geri kalan herkes bu halimizi taşak malzemesi yapıyor.

    bir galatasaraylı, galatasaray'a laf eden, seni küçük düşüren fenerli, beşiktaşlı dallamalarla "haklısınız yha ne hallere düştük" diye değil "hasiktir ordan .........."* diye karşılık verir. kendinize gelin amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın