resim
José Martín Cáceres Silva
Takım:Los Angeles
Mevki:Stoper
Yaş:37
Boy:1.80
Uyruk:Uruguay
  • 32
    gelirse bizim takımımızda forvet bile oynar. yani, eminim şu an serdar özkan'a sakal bıraktırsak, kaş yapısını değiştirsek, kafasını kazıtsak, sağ beke koysak 1-2 maç oha lan herif sağ bek baya deriz. stopere koysak olm bu adam stoper için çok güzel topla oynuyor savunmasını geliştirmesi lazım deriz.

    caceres'i alıp sağ beke koymak manasız. şu halde stoper de sanki 1. ihtiyacımız değil. hakan-chedjou-denayer üçlüsünden bir şekilde tandem çıkartabilmemiz lazım. tandemi çıkartmak kolay aslında. önemli olan takım savunmasını yapmak ve hücum şeklimize göre tandem belirlemek. yani topu rakip sahaya yıkıp hakan balta ile oynarsak, arkaya rahat top atılabilir. topu ileride oynayacaksak, caceres ne kadar yeterli olur bekte bilmiyorum. stoper zaten elzem değil. ileride topu yıkarak oynayacaksak carole-denayer-chedjou-rhijn iyi olur sanki. stoper şu an en önemli ihtiyacımız değil gibi. sağ bekte de rhijn ve wiel konuşuluyorken gidip caceres almak manasız.

    ama dediğim gibi, gelirse forvette de oynar yani. sağ bekte de oynar. bizim takımda serdar özkan bile 1-2 maç stoperde veya sağ bekte dikkat çeker şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın