resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2631
    adil oyun programında şu açıklamaları yapmış kaleci bozması zat. http://www.ntvspor.net/...da-oynamak-istiyorum

    izleyin ve açıklamalarına dikkat edin. konuşurken kelimelerini nasıl da dikkatli seçtiğine bakın. neden dikkatli seçiyor biliyor musunuz? özür dilememek için. pişmanım dememek için. özür dileme anlamına gelecek bir kelime bile kullanmamak için. evet özür dilemek istemiyor bu adam. "tatsızlıklar, istenmeyen şeyler olmuştur. ama bunları bir kenara koyup artık eğer faydalı olacağımı düşünülüyorsa zart zurt".

    3-5 kişi küfür etti diye (ki o davanın incelemeleri sonucunda mahkemenin söylediğine göre sadece 1 kişi küfür etmiş. bu haber yapıldı mı? tabi ki hayır) milli maçı bırakıp gidiyorsun üzerinden koca bir yıl geçiyor ve sen "özür dilerim, hata yaptım. bırakıp gitmemem lazımdı" demiyorsun. bakın "diyemiyorsun değil demiyorsun". özür dileme anlamına gelecek bir kelime bile kullanmıyorsun. bunun adı karaktersizliktir, başka hiçbir şey değil.

    çıkıp adam gibi ama böyle delikanlı gibi yüzü kızararak "o gün hata yaptım. çok pişmanım, herkesten özür diliyorum" demediği sürece bu adamın milli takım tesislerine bile uğraması skandaldır. ben bunu söyledikten sonra da almam ya hadi bir tane açık kapı bırakayım.
    yine bahsettiğim gibi özür dilemediği sürece futbolu bıraktıktan sonra da hiçbir şekilde antrenör olarak bile milli takımda görev almamalıdır. gökhan töre silahlı olaya karıştı, adam öyle ya da böyle çıktı özür diledi. sen tek kelime etmedin. kimsin sen ya? ayıptır be kardeşim, bu kadar mı pis bir adamsın? biraz daha yazarsam ağır konuşacağım.

    bence fatih terim de volkan'ın bile isteye özür dilemediğinin farkında ve onu kadroya almayacak. zaten yanlış hatırlamıyorsam elemelerdeki 10 maçın sadece 1 tanesinde oynadı. o da letonya deplasmanıydı.
    volkan, onur, tolga 1'er maç yaptılar. o 3 maçtan sadece 1 puan çıktı ve toplam 6 gol yedi takım. geri kalan 7 maçta volkan babacan vardı kalede. volkan babacan'ın kalede olduğu 7 maçta ise sadece 3 gol yedi takım. dolasıyla ortada bir başarı olduğunu düşünürsek bu başarıda volkan babacan'ın da katkısı vardır ve euro 2016'da da o oynamalı. volkan babacan çok kötü ve formsuz bir döneminde olmadığı sürece kaleyi başkasına vermek yanlış olur. hele bu isim bir özür dilemekten bile aciz olan volkan demirel ise.
    mis gibi euro 2016'ya gidiyoruz. aman diyeyim fatih terim, bu konuda sakın yanlış bir karar verme. bak %50'yi zor tutuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın