• 146
    lise sınıflararası futbol turnuvası vardı. ben de takımdayım ve cidden çok hırslı çekişmeli geçiyor turnuva. yani şöyle diyeyim yarı finaldi sanırım, bizim takımın maçını 150 küsür kişi izlemişti. ayaklar titriyor tabi ister istemez.

    neyse benim de eşit ağırlıkçılardan sevdiğim bir kız vardı. bizim sınıftaki kızların yakın arkadaşı. kızın sınıfıyla maçımız var. arkadaşlara dedim bu iş sizde kızı ne yapıp edin maça getirin. ama nasıl bilendim. gattuso, cantona karışımı bir şey oldum. ergenlik tabi. kızın sınıfından çocukların kafasını koparınca hoşlanacak sanıyorum. ne kadar da sert erkek gibisinden*.

    maç başladı. yaklaşık 70, 80 kişi izliyor. kız yok. ulan bakıyorum arkadaşlar da yok. dakika 10 felan attım bir tane. ama sürekli uğraşıyorum karşıdaki çocuklarla. arkadaşlarım hepsi aynı mahallenin çocuklarıyız. ama çirkefe yatıyorum atılsın biri de maç kolay geçsin şov yapalım diye.

    hoca beni uyardı. topuna bak diye. dakika 15 gibi bir tane daha sıkıştırıverdim. 2-0 oldu ama ben sevinemiyorum kız yok piyasada. ulan diyorum allah belanızı vermesin bir şey istedik bunu da beceremediniz diye. yarı yaklaşırken arkadaş faul yaptı. ittirdiler arkadaşı arbede çıktı ulan ayırayım dedim kız geliyor gördüm. sahadan çok kenara bakıyorum zaten. ulaş diye bir arkadaş hakkını helal etsin. el ense çekip kenara ittim topuna bak "lan" dedim. hoca gördü.

    yavrucum ben seni uyarmamış mıydım dedi. pis bir hocaydı zaten şerefsiz. attı beni oyundan. allah belanı versin dedim duymadı allahtan bir de kızın önünde sopa yiyip iyice rezil olmadık. maç 3-3 bitti. ve o beni kırmızı kartla atan hoca ertesi hafta tacizden tutuklandı. sınıftaki arkadaşların toshack malzemesi olduk tabi. ulan bize beddua okuma, yanlışımız varsa söyle gibisinden.

    kızla ne oldu asıl mesele o. abi kıza 3 kere teklif ettim. kız 3 kere kibarca taca yolladı. allah sahibine bağışlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın