• 272
    twitterde yazdığı yazıyı olumsuz bulanların % 90 ı eminim ki ya çocuk sahibi değildir, yada çocuğunu ya bakıcıya yada kreşe emanet ediyordur.

    7 aylık bebeğim yaklaşık 1 haftadır bronşit tedavisi görüyor. eşimden çok ben ilgilenmeye çalışıyorum, ama gelin görün ki babası da olsam, ne kadar ilgi alakada göstersem anne kucağının yerini hiç bir şey tutmuyor ve kesinlikle tutamaz da. benim kucağımdayken bile hıçkıra hıçkıra ağlayan bebek annesinin kucağına gelir gelmez susuyor ve gülümsemeye başlıyor ise o zaman bebek ile anne arasında inanılmaz bir bağ var demektir.

    olaya biraz insani duygular ile yaklaşalım lütfen. bebeğin büyüme evresinde ister anne olsun, ister baba her daim çocuğu ile birlikte olmalı ve ona vakit ayırmalıdır.

    geçtiğimiz günelrde ekşi sözlükte tesadüfen bir yorum görmüştüm aynen şöyle yazıyordu.

    "siz siz olun çocuğunuzun her daim yanında olun, işinizi ön plana atarak çocuğunuzu arka planda tutmayın ona vakit ayırın, onunla birlikte zaman geçirin. onun minnoş ayaklarını ancak bebekliğinde ağzınıza alıp ısırabilirsiniz, 18 yaşına gelmiş bir ergenin ayağını kim ne yapsın."
App Store'dan indirin Google Play'den alın