resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 890
    jose'nin oyun zekası çok düşük bana göre. çaykur rizespor maçı topu aldı vur diye önünü açtılar. kendisi şut atmak yerine 2 stoper 2 ön liberonun aralarına aldığı burak yılmaz'a kaptıracağını bile bile pas verdi. neden? çünkü dikine oynamak bunu gerektirir. sen 4 aydır bu takımla antremana çıkıyorsun. burak yılmaz'ın orada o topu kaptıracağını kestiremiyorsan yazık, kestiriyor da bunu bile bile burak yılmaz'a atıyorsan daha büyük yazık. sonra adamlar gümbür gümbür kontra atağa çıkıyor. benim suçum yok ben dikine pas verdim o kaptırdı ehehehe.

    kendisinde birazcık oyun zekası olsa burak yılmaz ve umut bulut'un forvet oynadığı takımda bu denli dikine oynamaya kasmaz. elinde troy deeney ve odion ighalo gibi biri elmander tarzı oynayan diğeri çabuk ve çalım yeteneği çok iyi 2 forvetin vardır o zaman dikine oynarsın da burak yılmaz ve umut bulut'a kaleye sırtları dönükken dikine ayağa pas atmak komik.

    sonra çok top kaptırıyor ama dikine oynuyor maestro gibi yana geri oynamıyor. o nefret kustuğunuz, şu jose'yi sırf ona olan nefretinizden övdüğünüz selçuk inan kadar iqsu olsa ileride dikine oynamaya değer sadece sneijder ve poldi varken bu kadar dikine oynamaya çalışmaz. selçuk bilerek dikine oynamıyor. oynarsa umut da burak da kaptıracak. pas verirse savunma arkasına kaçıracak şekilde pas vermeye çalışıyor. ayağa pas atmıyor bu ikiliye. çünkü bu ikiliye ayağa pas atmak topu rakibe atmakla eşdeğer. jose bunu galatasaray'da geçirdiği 4 5 aylık süre zarfında hala fark edemeyip dikine paslara devam ediyorsa bu oyun zekasının düşük olduğunu gösterir.

    şöyle bir soru ile anlatayım. halı saha maçında maça zorunluluktan çağırılan topla uzaktan yakından alakasa olmayan o arkadaşa siz pas veriyor musunuz? jose veriyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın