2009-10 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Hafta Maçı
21:45
0 - 1
  • 9
    hani bir takım anadolu takımı yöneticileri vardı ya, büyük takımlardan biri şehirlerine geldiklerinde normal lig maçlarında 5-10 tl'ye sattıkları biletleri bir anda 40-50 tl'ye çıkarırlar. amaç maça olacak ilgiden ve gelecek rakip taraftarlardan kâr elde etmek. dikkatle izliyorum beşiktaş yönetimi de aynı bu piskolojiyle haraket ediyor son birkaç yıldır. ama işin garip tarafı sürekli kendi taraftarına geçiriyor. geçen sezon bizle oynayacakları maçtan önce de açık tribünleri 90 tl yapmışlardı. şimdi de manchester united maçı için kale arkalarını 75 tl yapmışlar. doğru ya tabata'nın parası nasıl çıkacak?

    işte normalde küçük takımların kullandığı bu yöntemleri kullanıyor beşiktaş son yıllarda. tamam büyük maçlarda fiyatları biraz yukarı çekebilirsin ama kale arkası tribünler için türkiye şartları düşünüldüğünde 75 tl çok para. normalde 35'e sattığın bileti bu maçlarda 50'ye satsan kimse bir şey demez ama büyük maçlarda, normalde 30'a 40'a sattığın bileti 75 tl - 90 tl'ye satarsan küçük takımlardan farkın olmaz.

    maça gelince, eğer yarın biz beşiktaş'ı yenersek ve manchester united da bu maçta beşiktaş'ı yenerse demirören hoca aramaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın