• 13
    ilk 11'in şöyle olmasını tercih edeceğim maç. http://galatasaray11.com/kadro/akhisar-10951

    carole'nin iyileştiği söyleniyor. zaten eksik listesinde de gözükmüyor. o yüzden carole sol bek başlamalı.
    chedjou'yu orta sahaya yazmak ne kadar doğru ne kadar yanlış kestiremiyorum. yanlış tarafı ağır basıyor ama bu maçta da böyle başlanmalı, yine kötü devam ederse 2. yarı stopere çekilmeli.
    selçuk'un yokluğunda bilal'i tercih ediyorum. chedjou - bilal ikili çok hareketsiz kalacaktır ancak bu hareketsizliğe olcan ve yasin hareket katacak diye böyle bir tercih yapılabilir. önlerinde de sneijder olacak zaten.
    en büyük sıkıntı ise forvet. elbette umut yerine podolski'yi tercih ediyorum ancak podolski'nin tek forvet oynadığı maçlarda bırakın pozisyonu kaleye şut atmakta bile zorlanıyoruz. çünkü podolski çok hareketsiz kalıyor. ancak çıkıp ben oynamayacağıma göre kalan iki maçta podolski'nin oynaması gerekiyor.

    ikinci kadro alternatifim ise şöyle; http://galatasaray11.com/kadro/akhisar-10952

    yukarıda verdiğim kadroda ilk yarıda işler iyi gitmezse böyle bir değişiklik yapılabilir. carole'nin oynamama ihtimaline karşı burada olcan'ı sol bek yazdım. emre çolak'ın ise oynaması gerektiğini düşündüğüm için sağ açığa yazdım. yalnız emre'nin sağ açık oynaması durumunda hücumdaki hareketlilik oldukça azalacaktır. çünkü dediğim gibi yasin'in kötü futbolu, podolski'nin hareketsizliği ile işimiz sadece sneijder'in ayaklarına kalacak.

    elbette bunlar sadece tahmin. yarın podolski çıkıp yine 1 gol 1 asist yapabilir. hareketli bir oyun sergileyebilir. yasin de keza aynı şekilde bu sene nadiren iyi oynadığı maça denk gelebilir. sonuçta fb ve bjk'nin ankara deplasmanında zorlanacaklarını düşünürsek puan farkını azaltmak için iyi bir fırsat olacaktır.

    ayrıca akhisar'ın da önüne geçmemiz gerekiyor. beraberlik durumunda akhisar yerini koruyacağı için onlar bunu uygun oynayacaklardır. bu yüzden douglao'nun cezalı olması büyük avantaj. yani rodallega cezalı olsa bile bu kadar işimize yaramazdı. beşiktaş maçını geride bırakmak için bu maçtan iyi bir oyunla iyi bir galibiyet gerekiyor. ancak ligdeki durum açısından önümüzdeki iki maçta da "1-0 olsun, bizim olsun" mantığı daha doğru olur. devre arasında gerekli takviyeler yapılmalı, yapılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın