resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10384
    senin küfür etmemek için kendini zor tuttuğun adamlarla, takım arkadaşı olan bir adamın, mental olarak bu kadar güçlü kalıp hala galatasaray için bir şeyler yapma isteğine sevinmek yerine, performansının düşmesini dert ediyorsunuz.
    ters mi düşünüyorum bilmiyorum, oyun içindeki istatistiki başarısı azalırken, mücadelesi arttı. ikisini birden düşürse bile bu takımdan kesilemeyeceğini bilmesine rağmen, bu mücadeleyi galatasaray'ı sevdiği için verdiğine eminim. bu çabası, bu çapsızların içinde taktir edilmeli.
    takım arkadaşına faul yapıldığında, ilk olarak rakip takım futbolcusunun karşısına dikilen adam o küçük boyuyla. hakeme laf anlatmaya çalışan adam bu. pas atamayınca damarları şişen, şutu isabetsiz olunca kafasını eğip ortasaha dönmeye çalışan adam... mahcubiyetini görüyorum ve kızamıyorum sneijder'e.
    kötü oynar, iyi oynar derdinde değilim. taa haziranda hamza hamzaoğlu ile sözleşme uzadığında bunların olacağını yazmıştım, eksi manyağa yaptınız.
    sneijder ve muslera bu yaşanılan sıkıntının mahcubiyetini üstlerinde hissettikleri bu kadar belliyken ben onlara kızamam. hem de en az suçlu olanlar...

    seni seviyoruz sneijder. o şutu atıp, topun auta gittiğinde kafanı öne eğerek yerine dönmeye çalıştığında ben, biz galatasaraylıları görüyorum orada. yürüyedur aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın