resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 216
    kadrom küçük demiş. haklı sayılır. hani ismen bakınca kadrosu küçük değil büyük bir kadro. ama sunduklarına bakınca çok küçük bir kadrosu var bence.

    kadrosu neler sunamaz kendisine?
    -defansı öne kuramaz mesela. çünkü stoperleri hep uzun boylu, beli dönmeyen ağır adamlar. hızlı stoperi yok.
    -geriden oyun kuramaz. çünkü chedjou gibi topla haşır neşir bir stoperi yok.
    -kompakt bir futbol oynatayım dese elinde dirk kuyt gibi tam takım oyuncusu olan bir kanat oyuncusu yok. kanat oyuncuları hep alıp giden savunma yapmayı yada paslı futbolu çok sevmeyen adamlar.
    -bu maç rakibin kilidini uzaktan şutlarla açarız dese elinde ayağına güveneceği sneijder, podolski, mehmet ekici hatta tolgay arslan gibi şutör orta saha oyuncuları yok. bir diego var onun da çok koşarak oynayınca şut kalitesi aşırı düşüyor.
    -bu maç forvet oyuncumu defansın arkasına sarkıtarak gol bulabilirim dese elinde hızlı bir forvet oyuncusu yok. fernandao da van persie de ağır.

    şu şişkin kadroda sadece 2 forveti biri benim her zaman mevkisiz hücum oyuncusu olarak tanımladığım şuan tam bir ceza sahası içi golcüsü olan ağır van persie, diğeri ise tam bir pivot olan ama ağır olan fernandao.

    elinde 2 tane ön libero var ikisi de birbirinin kopyası gibi. mehmet topal ve josef ancak rakibe sertlik koyup ataklarını keserler ama asla oyuna hükmedemezler.

    bakınca kadrosu büyük, ancak kötü yapılan kadro mühendisliği nedeniyle bu büyük kadronun kendisine sundukları çok küçük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın