resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 539
    hatırlayabildiğim galatasaray tarihinin en çok ve geri dönüşü olmaksızın unutmak istediğim transferi olabilir. oyuncu alıp da "ya senin belgeler yetişmedi de, cebine paranı verecez ama 6 ay bekleyiver :))))" demek ne derece etik ve mantıklıdır bilmiyorum. iş ahlakı kısmını geçtim, tazminat konusunda herhangi bir husus doğurur mu onu da bilemiyorum fakat bu duruma düşmüş bir almana da çıkıp "paranı verdik ya lan sus otur kenarda bekle :(((" demeye hakkımız var mı işte ondan hiç emin değilim.

    iyi kötü bir kariyeri olan, milli takımıyla dünya kupası kazanmış bir adamın mesleğini tamamen kendi salaklığımız yüzünden 6 aylığına elinden alıyoruz. iyi de bu adam işini sadece para için yapmak zorunda değil ki, oynamak, takımını oynatmak ve göz önünde olmayı istemek en doğal hakkı. hatta kariyeri için de elzem bir durum, yani çok büyük bir vebalin altındayız, konu sadece kendisinin banka hesabına euro'ları basmak değil.

    arda turan kendi kabul etti mesela bile bile imzayı attı, yani rıza gösterdi. kevin großkreutz tam da bizim ihtiyacımız olan tipte ve tarzda bir oyuncuydu fakat işte, durum ortada...

    bence großkreutz ne dese, ne yapsa haklıdır. konumuz para değil. sorumluların kulüple sonsuza dek ilişkisi kesilmelidir. bu bir skandaldır, ayıptır, ah almaktır. hakkını helal eder umarım... zaten 2015 boyunca panzerlerin formasını giyemedi ama kendisini euro 2016'da görürsem, hiç olmadı görece iyi sayılabilecek bir kulüp transferi yaparsa bir taraftar olarak vicdanen çok rahat ederim. bizden resmi olarak ayrıldığı andan itibaren ismini dahi zikretmemek üzere unutmak istiyorum. bu durum bana çok acı veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın