resim
Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Shabab
Yaş:56
Uyruk:Portekiz
  • 213
    yani, fenerbahçe 1-0'lar ile, 2 ön libero ile oynayacaksa niye böyle büyük yatırımlar yaptı, niye kendisini takımın başına getirdi anlamıyorum. zaten bana kalırsa yaptıkları yatırımlar saçma.
    simon kjaer 26 yaşında. o paraya ve o maaşa çok saçma bir stoper zannımca. ama yaş olarak eleştirmem. o paraya değecek bir adam olsaydı, harika yaş.
    josef de souza 26 yaşında. josef'i alıyorsam ozan'ı almam. ozan'ı alıyorsam, topal'ın olduğu takıma josef'i almam. 26 yaşında. yaş normal ama, manasız.
    ozan tufan 20 yaşında. allahı var, iyi transfer. genç oyuncu. ama o bonservis bedeli nedir be kardeşim ? ki zaten 2 ön liberon var, yedek bırakamayacaksın...
    jose fernando viana de santana fernandao 28 yaşında. yine iyi transfer. ama 28 yaşında be kardeşim. kaç sene kullanacaksın ? yıllık net 1.6 milyon da iyi para.
    robin van persie tam olarak o paraya öküz alırdık transferi. 32 yaşında. kaç sene oynayacak kardeşim ? o paraya yok muydu 22-25 yaşında komple bir forvet ?
    nani 29 yaşında. yine çok maaş alıyor. yani, nani ve van persie alacağına, lazar markovic veya muadili bir adamı bonservisiyle alsaydın ? daha mantıklı olmaz mıydı ?
    şener özbayraklı çok güzel transfer. hem kendisi fena değil, hem de gökhan gönül'ün performansını yukarı çekiyor. çok isabetli transfer.
    volkan şen yine yaptığı çıkışla birlikte alındı, güzel bir transfer. rotasyonda olur, formsuz kanatlardan birini keser, her maç hamle oyuncusu olur. iyi transfer.
    fabiano riberio olayı hakkında konuşmak istemiyorum. gidip hakan arıkan'ı alsaydınız be olm ? kiralık kaleci nedir ki ?
    lazar markovic çok güzel transfer. işte gidip persie, fernandao, josef alınacağına para basılıp bu adam veya muadili alınmalıydı. kafa yok ama işte. iyi ama "kiralık".
    abdoulaye ba yine fena transfer değil. ama kiralık. öyle 1. sınıf bir stoper değil ama iş yapar. bizde eskiden sevdiğim ama demeçleriyle gözümde kendini sıfırlayan, performansı ile de sinirimi bozan semih kaya oynuyor işte.

    aldıkları adamlar pahalı. yaşları ileri. ve 1-2 seneyi şampiyon tamamlasalar bile, bu adamları göndermek istediklerinde kontratları büyük problem olacaktır. sıfır zararla bile gönderseler, 2-3 sene sonra "kabuk değişimi" şart olacak. yine yüksek masraflı işler yapmak zorunda olacaklar. ve kimya bir tutmazsa, fenerbahçe batmasa da çok, çok, çok büyük darbe yer. bizim şu anki durumumuz onlara göre çok çok çok iyi kalır.

    vitor pereira'nın elinde kaliteli adamlar var. ama üzerlerine geçerli sistem kurulamayacak kadar çorba bir takım var.
    su veren itfaiyenin hortumunu seveyim,
    2-3 sene sonraki "operasyon" bir tutmazsa yanacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın