resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 538
    kendisine ya da kendisi profilinde bir futbolcuya ihityacımız olduğu doğrudur. geçmiş kalitesine bakılarak hayli ucuza kapattığımız da doğrudur. yerine başka bir futbolcu bulmanın zor olacağı konusunu da katılıyorum. lakin burası galatasaray. dingonun ahırı değil. sikerler adamı kamil sikerler.

    üstünden yönetimi veya mevcut kadro yetersizliğini eleştirmek nasıl bir saçmalık anlayamıyorum. evet, lisansının yetişmemiş olması başlı başına bir skandal ama bu o an kapanmış bir konu. futbolcu daha o an cayma hakkını kullanıp, sizin yapacağınız işin ben diyerek takımdan ayrılabilirdi. ama o sosyal medya üzerinden mesajlar vererek, kulübü ve taraftarları çok sevdiğini, bu yüzden mücadele edip kalacağını ifade etti. tıkır tıkır parasını almaya devam etti. o zaman haklıydı ama şu an %100 haksız.

    yok top oynayamamış da yok ailesini özlemiş de. amk sanarsın maden ocağında çalışıp köye ailesine para gönderiyor. 6 ayda bir de ailesini görüyor. ben futbolcuların bu triplerine hastayım ya. mourinho'nun gerçekten bu futbolcu tripleri ile ilgili muhteşem bir tespiti vardı.

    yaaaa kevin kardeş, rahat rahat konuşuyordun? ailemi özledim ney ya? köyünden çıkan kezbanlar gibi. olum sen o zaman yurt dışına hiç transfer olmayacaktın. köyünde biranı yudumlayacak, sosisini yiyecektin. yok efendim futbol oynayamadığı için kendisini en azından oyalayacak bir şey bulamamış. lan o zaman bu adam diyelim ki lisansı çıkartılmıştı ve sezon başından beridir de oynuyordu. allah korusun bir sakatlık geçirdi ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. o zaman da mı aynı bok olacaktı? böyle aptalca bir savunma şekli olur mu?

    adam gibi otursun antremanını yapsın, profesyonel davransın. dünyada ilk defa ailesinden o ayrı kalmıyor ya da ilk defa yarım sezon futboldan uzak kalan futbolcu o değil. gitmek istiyorsa pek tabi gidebilir. ama böyle salak saçma davranarak değil. gitmek istediği kulüp gelir paşa paşa öder bonservisini, sonra defolup gidebilir.

    bu adamdan bize hayır gelmez oynayacak pozisyona gelse bile. amk gidip 5. lig takımlarıyla antremana çıkan böylesine tuhaf bir adamdan nasıl hayır beklersin? bu adam 2 ay top oynadıktan sonra bu sefer başka bir bok ortaya çıkartır. valla hiçkimse kusura bakmasın. messi olmadıktan sonra bir futbolcunun bu denli tribini çekemem. bu saatten sonra isterse eboue'nin üç katı kadar yardırsın sağ kanatta, benim için bitmiştir.

    salak salak ergen kız tripleri ne ya. 30 yaşında adamsın amk. önce o kazandığı 1 milyon euro'yu iade etsin, sonra gideceği o sikimsonik 2. lig takımı gelsi 3 milyon euro bonservis ödesin, sonra da defolup gidebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın