resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 465
    bu adam nasıl bir kaleci anlamadım. nerede durduğunu kestiremeyip sürekli arkasına bakıyor. halı saha takımımızda kaleci olmadığı zaman dönüşmeli kaleye geçiyoruz, ben kaleye geçtiğimde sürekli arkama dönüp kaleye bakma gereği hissediyorum, nerede durduğumu kestiremiyorum çünkü, kaleyi ortaladım mı, sağda mı kaldım, solda mı kaldım, bakmam gerekiyor.

    10-15 yıldır kalecilik yapan bir adamın kalenin neresinde durduğunu kestirebilmesi gerekir sanırım. 10 aralık 2015 sporting lisbon beşiktaş maçında beşiktaş'ın yediği ilk golde yaptığı hareketleri izleyin, tolga nerede durduğunu kontrol etmek için arkasına bakarken vakit kaybediyor, açılması gereken yerde açılmıyor. ben hayatımda böyle saçmasapan hata görmedim, rakip tam karşıdan gelir, sen kalenden açılmama kararı alırsın golü yersin, bu yine bir nebze anlaşılabilir bir şey tamam da, arkana bakarken açılman gereken yeri kaçırman ve golü yemen öyle böyle bir hata değil.

    bu saatten sonra beşiktaş'ta işi zor, hele derbide de hata yaparsa antremana bile çıkartmazlar bir daha. trabzonspor'a geri dönüp kariyerine 2.kaleci olarak devam etse daha iyi olur kendisi için.

    edit: o an.

    http://i.hizliresim.com/2N4220.png

    video biraz karanlıktı ama yine de görülüyor sanırım, slimani topu kontrol ettiğinde tolga nerede durduğunu anlamak için arkasına bakıyor. aslında 1-2 saniyelik bir hata ama golü yediriyor işte. acemice.
App Store'dan indirin Google Play'den alın