resim
Leony Léonard Kweuke
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:-
Uyruk:Kamerun
  • 125
    sözlükte halen takımımızın kadrolarına adının yazıldığını gördüğüm vasat süper lig topçusu. arkadaş bu adam rize'de iş yapan vasat bir anadolu golcüsü. tabii ki de gidip benzema, lewandowski, suarez alalım demiyorum fakat, madem bizim şu scout ekibi öyle havalı havalı videolar çekip, harika bir gözlem ağımız var diyorsa, gitsinler ucuz, potansiyelli ve genç bir golcü bulup getirsinler. carole, jose, denayer transferlerinde olduğu gibi mesela.

    taraftarımız da enteresan yahu. vizyonsuz yönetimimiz taraftarımızı da kendine benzetecek en sonunda.

    bir galatasaray taraftarı olarak artık daha fazla anadolu'da oynayacak kalitede vasat topçu görmek istemiyorum. şu takımı adı sanı duyulmamış, genç ama bir şeyler yapmak için kendini hırpalayan adamlarla doldurun. ligi 5. bitirsek bile gıkım çıkmaz. burak, umut, bilal, sabri, semih, yasin, jem gibi anadolu topçusundan hallice adamlarla kafayı sıyırıp ligi 5. bitireceğimize, bu şekilde bitirelim daha iyi. en azından geleceğe dair bir beklentimiz olabilir.

    edit: son lig maçında isabetli şutu olmayan süper golcü. :(

    edit2: artık şu "elimizdekinden iyiyse al" mantığından vaz geçmemiz gerekiyor. tamam kweuke bizim umut, burak ikilisinden iyidir belki ama bu hamle sadece günü kurtarır. 4 senedir günü kurtara kurtara artık yolun sonuna geldik. kadro iflas etti edecek. hala 4 sene önceki kadronun ekmeğini yemeye çalışıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın