• 12
    selçuk iyi oynamış, kötü oynamış banane amk. hala anlamadınız dimi bu adamı neden sevmediğimi ?

    bak ne diyorum sana, selçuk ne yaparsa yapsın bana kendini affettiremez. bunca yeniçerilik yap,yok paşaymış yok karaymış salak salak işler, sürekli garip garip konuşmalar, tripler felan.

    ben yakıştırmam kardeşim bunları galatasaray topçusuna. yakışmaz, yakışamaz zaten. adama diyorum bak selçuk sinsi, arkadan bıçaklar anlamazsın, adam hala 'qanaq ayuya arenada nasıl koydu ama vay aq ya kaptanın senin o xelcuk' diyor.

    koyacak tabii. işi o çünkü. yapacak. görevini yapmayan kim varsa burada eleştirilecek. sneijder'den muslera'sına kadar. kötü oynuyorsa eleştir. iyi oynuyorsa öv.

    ama şimdi galatasaray taraftarının bahsettiği şeyler farklı. çünkü bıktı taraftar, vallahi bıktık. her hoca değiştiğinde önce bu herife uyum sağlayacak mı diye bakılıyor amk yerinde ya. böyle iş mi var allah aşkına. herif beğenmediği adamı postalıyor.

    bak bu yazacağım şeyler burak yılmaz hariç semih kaya, selçuk inan, yasin öztekin, hatta engin baytar için bile geçerli. burak için geçerli değil çünkü burak hiçbir zaman iyi futbolcu olmadı. bundan 3-4 sene öncesine kadar semih, selçuk ve engin'den oyun anlamında yetersiz gören var mıydı? *

    bence çok az taraftar vardı memnun olmayan. sonra bu adamlara ne oldu? istemedikleri bir hoca geldi. götlerini kaldıracak artık sadece taraftar kalmıştı camiada. bunlar ne yaptı? bir profesyonel gibi davranmayıp, hangi hoca gelirse ondan birşeyler kapayım demeyip ağlayıp, zırlayıp, çete kurup -bak açık açık yazıyorum- çete kurup milletin kuyusunu kazdılar. hatta sırf yönetim tarafından bu adamlara yapılan zam sebebi buydu işte aman siz mutlu olun oyununuzu oynayın eski günlere dönün diye. ama yok. beyefendilere gelmedi bu iş. ee sonra ne oldu? ne olucak o tarihten bu yana rezil top oynamaya başladılar. doğal olarak taraftar da işin içine girmeye başladı.

    şimdi soruyorum size yukarıda saydığım hangi oyuncu son 2-3 sene içinde taraftarla arasını düzeltip adam gibi oyun oynadı?

    semih; https://www.ntvspor.net/...n-grosskreutz-yorumu

    selçuk; http://www.okey4.org/...%A7uk-inan-forma.jpg

    burak; http://img.haberler.com/...i-6388461_8614_o.jpg , http://im.htspor.com/.../1082423_620x410.jpg

    engin; http://i.ensonhaber.com/...ngin-baytar_6314.jpg

    şimdi ne olurdu adam gibi oynasalardı, kendini yetiştirseydiler, tam bir galatasaray oyuncusu olsalardı? bu lafları, hareketleri unutmaz taraftar.

    yine taraftarın unutmayacağı ama sizin zorla, kaşına kaşına, ısrarlar unutturmak istediğiniz cümleler var. mesela,

    semih; https://www.facebook.com/...osts/665850320091841

    selçuk; http://www.sporx.com/...m-ama-SXHBQ368088SXQ

    burak; http://img.haberler.com/...7813471_x_7243_o.jpg , http://galeri12.uludagsozluk.com/...mas%C4%B1_595898.jpg *

    engin, emre ç... http://i.radikal.com.tr/...7/fft5_mf982930.Jpeg

    işte bu yukarıda yaptığınız herşeyi unutturma yönünde ilerliyorsunuz. hatta çoğunuz maalesef bunu başardı. hani siz diyorsunuz ya taraftarlar yabancı oyuncuyu çok seviyorlar bizi sevmiyorlar diye. neden biliyor musun ?

    bak emin ol, -en azından benim için- ben sizin o kadar çok başarılı olmanızı istedim ki. drogba varken bile hatta sino, ben selçuk forması almayı istiyordum. ama sen naptın amk he naptın. insanlar seni, senin attığın gollerinden ve karakterinden dolayı sevmek istiyor. seni bir yabancıdan daha çok severler de zaten sen adam gibi davransan. kim istemez altyapıdan çıkan ya da küçüklüğünden beri galatasaray aşığı bir insanın takımında karakteriyle ve oyunuyla başaralı olmasını?

    al bak işte sana inanılmaz bir örnek arda. biri bana dese ki 2011'den önce ' ya kardeşim bu arda'ya sen zaman gelicek çok küfür ediceksin he' dese koca bir siktir çekerdim. niye? çünkü altyapıdan çıkmış galatasaraylı ve sağlam karakterli bir çocuktu. en zor zamanda çekti gitti. belki haklı belki haksız konu o değil. ama buna rağmen bak hala bir sürü galatasaray taraftarı onu seviyor. onu sevmeyen neden sevmiyor sence? takımı bıraktığı için mi? bence hayır. fb'li heriflerle fazla fazla vakit geçirdiği, ırkçı ile kanka olduğu, durup durup siyasetten bahsettiği için. sence bunlar galatasaray oyuncusunu yakışır mı selçuk? hayır. bak taraftar arda'ya bu yüzden kızıyor. ki sen arda'ya hayatın boyunca yaklaşamayacaksın galatasaray taraftarı için. o yüzden ağır ol biraz.

    hamza hamzaoğlu gittiğinde de aynısı söyledim, aynı şekilde sövdüm. hemde bize 4. yıldızı kazandırmış(!) hocaya. neden biliyor musun kötü bir insan ya da medyada okuduğumuz gibi rantçı, evlatçı olduğu için felan değil.

    başarılı olamadığı için kızdım amk. bak söyle düsün. bu adam 4. yıldızı kaptı. yoluna güzel bir kadroyla devam etse, bu gruptan çoktan çıkardık rakip beklerdik. galatasaray'ın hakkını bağıra bağıra savunsa, düzgün açıklamalar yapsa, bizde bu adamın adını bağıra bağıra söylesek, artık yeni hoca arayışımız olmasa, galatasaray'ın artık gerçekten takımını seven net bir hoca olsa kötü mü olurdu? aynısı senin için geçerli bak. bir bayrak adam olsan nasıl olurdu selçuk? niye böyle yaptın aq yerinde he?

    fatih terim kadar başarısı olmayıp ondan fazla trip atan hoca şimdi boşta.

    selçuk aynısı senin için geçerli. sen istersen bu cümlede fatih terim'in yerine şıno koy, ister arda koy, ister metin oktay, ister hagi koy.

    sence bu sene sneijder geçen sene kadar iyi top oynuyor mu? bence hayır. peki biz görmüyor muyuz sanıyorsun? biz aptal mıyız? ama biliyoruz ki bu adam gol olduğunda senden daha çok içten seviniyor, senden daha çok savaşıyor. ve bu adam ilerde kendini toplayıp 59856 metreden bir anda gol atabilir. ya da sinirden kendini sikebilir sahada sorun değil. ama sen naparsın selçuk? doğru söyle allah aşkına. seçenekler şunlar. bence hocayı kovdurabilirsin, zam alabilirsin, sahadan bir anda çıkabilirsin, en olmadı kötü oyuna devam edersin. işte bu yüzden sneijder, muslera hatta chedjou hatta ve hatta rodrigez bu takımda isteniyor. ve sen bunu yerli yabancı hayranlığına bağlıyorsun. yanlış yapıyorsun selçuk.

    şu yerli tayfasından en akıllı(!) en uslu(!) çocuğu selçuk için bu entry girdim. düşünün eğer sabri, umut, burak için enrty girersem ne olur. pilot olmak istemediğim için ancak selçuk başlığına yazdım.

    sen gol atınca ben yine sevinicem. çünkü galatasaray gol attı. şıno, podolski hatta muslera gol atığında yine sevinicem. ama keşke bir imkanın olsa da şu iki gol sevinci arasında ki farkı görebilsen. birinde hem sevdiğim oyuncu yazmış çat diye hem cimbomum gol atmış. diğerinde sadece cimbomum gol atmış. bu cümleyi yazdım çünkü herif bu entryden sonra bana diyecek ki ' ee kardeşim sen selçuk gol attığı zaman sevinmeye utanmıyor musun?' utanması gereken varsa o da bu formayı giyen selçuk'tur. ben değil.

    sence bu taraftar neden sinan gümüş'ü oyunda görmek istiyor? çünkü umut yerine bu adamın önü açılsın istiyorlar. çok mu hoşumuza gidiyor sinan sence? bence değil. çok eksiği var. ama işte anlıyor musun bu taraftarın ne demek istediğini? bırak genç adam oynasın umut'un yerine. çünkü umut kazma, çünkü umut trip herifin teki. bırak bu çocuk oynasın. kötü oynarsa eleştirilsin, armaya formaya yanlış bir hareketi olursa gönderilene kadar nefret edilsin.

    http://www.okey4.org/...%A7uk-inan-forma.jpg

    edit: bu entry içerisinde selçuk inan'ın performansından bir cümle bile bahsedilmemiştir.

    not:yangın tayfa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın