• 11
    hiçbir futbolcuyla derdim yok, hiç birinin hayranı da değilim. ciddi ciddi hayranı olduğum transfer olduğu gece mutluluktan uyuklayamadığım parçalıyı giydiği ilk maçta golle tanışınca gözlerimin dolduğu bir oyuncu vardı. o da şuan mls de oynuyor. kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır umarım.

    kötü oynayan oyuncuyu eleştiririm, iyi oynayan oyuncuya da iyi oynadıysa iyi oynadı derim. şu sözlükte sinan'a ve jose'ye taraftarın yüklediği misyonu acayip eleştiririm mesela o kadar büyük potansiyel olduklarına inanmadığım için. ama onları her saha kenarında oyuna girerken gördüğümde hadi oğlum iyi oyna bugün kap formayı bir daha bırakma derim.

    adam gözüne 3 5 oyuncuyu kestirmiş. iyi oynamalarını kesinlikle istemiyor. 90 dakika boyunca 2 hata yapsın da sözlüğe girip şunun arkasından 2 tane sallayayım diye bekliyor. hatta yenilelim de şuna daha çok giydireyim diye bekliyor. ben bunu kabul edilemez buluyorum işte. galatasaray taraftarı galatasaray'ın maçını şu oyuncu kötü oynasın 2 3 hata yapsın da girip hunharca eleştireyim, birbirinden ağır hakaretler edeyim düşüncesiyle izlememeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın