resim
André Martín Carrillo Díaz
Takım:Hilal
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Peru
  • 16
    kendisini nasıl alacağımızı anlamadığım futbolcu. geçen sene portekizde 32 maçta 5 gol 15 asist yapan adamı şu mali yapıda galatasaray kaç para ödeyip alacak ?

    15 milyon euro'dan aşağıya transfer olmaz. sporting, porto, benfica gibi takımlar tok satıcılar. adamlar bu sene satmaz, daha da parlatır, seneye satar. bu sene carillo satılmaz başkası satılır, o da olumlu hem. adamların 30 futbolcusu varsa 20 tanesi 25 yaş altı, bunların da 10 tanesi çift haneli bonservise satılacak adamlar. istediği parayı almadan satmıyorlar.

    carrillo zor. ya zaten bunlar hep plansızlık. mehdi carcela-gonzales sene başında 2.5 milyon euro'ya transfer oldu mesela benfica'ya. biz kanat aramıyor muyduk ? arıyorduk. niye düşünmedik ? çünkü ne gerek var araştırmaya. carrillo mu parlamış, yaptır haberi. alamasan da gündem meşgul etsin.

    edit : kendisi ya sporting ile görece iyi kazanacağı bir anlaşma yapar, ya devre arası 3 büyük ligden birine 6-8 milyon arasına gider, ya da sene sonu 3 büyük ligden birinde oynar sözleşmesi bitince. rusya da bir opsiyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın