resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10333
    neymis efendim calismadik dememismis. kim diyor bunu? takim calisti diyen futbol ulemalari. neye dayanayarak diyorlar? hamza'nin aciklamalarina. hamza ne diyor: "wesley bana mesaj atti sozlerim baska yere cekildi dedi".

    hangi hamza? ayni aciklamayi yaparken astana maci sonrasi rapor konusunda yalan soyledigi ortaya cikan hamza.

    herseyi gectim ulan bu takimin fizik olarak yetersiz oldugunu gormek icin sneijder'a mi ihtiyac var? daha dun mustafa denizli fizik gucunden yakinmadi mi? sahaya baktiginda gorulmuyor mu zannediyorsunuz bu takimin fizik eksikligi? balta daha 5. dakikada mosmor sanki 90+5'inci dakikada. hangi ikili mucadeleyi kazanabiliyoruz? gecen hafta kasimpasa macinda birak 60 sonrasini macin tamaminda ikili mucadele kazanamadan bitirdik hamdolsun.

    hayatlarinda hasbel kader 2 tane mac yapmislar gelmisler sagda solda caka satiyorlar. beyler bize masal anlatmayin. vicdan azaplarinizi dindireceksiniz diye sacmalamayin. bu takimin bu durumda olmasinin bir sebebi de sizlersiniz. hamza'ya sirf terim faktoru var diye sacmasapan verdiginiz destek karizmanizi cizdi. hic merak etmeyin taraftar herseyin farkinda. pispislamanizla anca ultraslanin burger'daki bebeleri uyur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın