resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10309
    2010-2011 sezonunda maçlarımızın oynanacağı günler gelsin istemezdim, kabus gibi gelirdi hafta sonları, ne zaman fikstüre baksam sanki lig sonuna kadar yapacağımız maç sayısı her hafta artıyormuş gibi gelirdi; mustafa sarp'ı, barış özbek'i falan izleyecek olmak strese sokardı.. ligin ikinci yarısındaki fener derbisinden sonra da hiçbir maçı izlemedim zaten, özetler dahil.. yüreğim el vermedi takımı o halde görmeye, daha doğrusu o oyuncu grubunu galatasaray formasıyla görmeye dayanamıyordum; servet'e, ayhan'a, sabri'ye, gökhan zan'a falan tahammül edemiyordum..

    şu anki oyuncu grubumuz da benzer şeyler hissettiriyor, o kadar kötü değiller tabi ama kadro dejenere olmaya başlayalı uzun zaman oldu.. bir tanesi iki tanesi değil, çoğunun bir sürü falsosu var; hem karakter, hem davranış hem de yeterlilik/yetenek olarak.. mustafa hoca biraz toparlamayı başarabilirse bile artık ufak dokunuşlarla falan düzelecek gibi değil.. bu yönetim yapar mı yap(a)maz mı bilemem ama en geç sezon sonunda takımda büyük bir temizlik ve restorasyon gerekli.. o gün gelene kadar eğer kanserden ölmeyip sağ kalırsak da (tek tek isim vermek istemiyorum, liste uzun çünkü) bu oyuncuları izlemeye mecburuz..

    ama eskiyle arada bir fark var dostum, sen varsın.. bugün seni izleyeceğimi bildiğim için iple çekiyorum maçı, sonra astana maçını, sonra bjk maçını...

    taraftar gözüyle senle aramdaki münasebet budur sevgili portakal efendi.. küçükken hagi'ydi, şimdi sensin..

    öpüyorum yanaklarından, 20:00'da görüşmek üzere..
App Store'dan indirin Google Play'den alın