resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10302
    kendisi yıllardır mağdur edilmektedir. bu mağduriyette bizi vurmaktadır tabi, çünkü kendisi bizim oyuncumuz. eğer kendisi merkez alınarak bir takım kurulsaydı işler çok farklı olabilirdi. orta açma alışkanlığı olan ama bunu sıfıra inmek yerine çaprazdan yapabilen, geriye rahat dönebilen iki bek ile, verkaç yapabilen, fiziken iyi, çok yaratıcı olmak zorunda olmayan iki tane orta saha ile, birisi genişte oynayabilecek, öteki podolski tarzı olacak iki kanat ile, sırtı dönük top tutabilen, kalinic veya elmander tarzı bir forvet ile kendisini izleyemedik.

    adam yapabileceği her şeyi yapıyor. 30 metreden pas atıyor, 60 metreden pas atıyor, verkaç yapıyor, tek top yapıyor. ama bir türlü skora yansıtamıyoruz. yahu takımında sneijder gibi biri varsa yapacağın şey çok basit. gerisindeki iki orta saha çok koşar, onu da taşır, bekler çok açılmadan ofansa çok katkı yapar, orta sahaya çok yardım eder, kanatlarından biri gol yükünü forvetle paylaşır, öteki de asist üretir ve genişte daima opsiyon olur. forvetin de seni ileri taşır, yeri gelir kanatlara oynar, yeri gelir wesley'e şut açısı yaratır, yeri gelir döner vurur.

    ama ne gerek var bunlara, koy evlat sabriyi. hatta boşver wesley'i, koy bilal'i oralara. sneijder geriden top çıkartsın. nasılsa çıkartabiliyor ya.
    bu şeye benziyor, nasılsa araba kullanabiliyor diye formula1 pilotunu servis şoförü yapmaya. burada servis şoförünü aşağılamıyorum kesinlikle. hizmet sektörü çok önemli. 1 hafta çöpler toplanmasın, ağlaşırız burada. önemliler ve iyi ki varlar.
    ama herkes yerinde güzel. herkes yerinde iyi iş yapar. herkes yerinde iyi şartlarda çalışmalı/oynamalı.

    yok, ne gerek var.
    koy bilal'i oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın