resim
Leony Léonard Kweuke
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:-
Uyruk:Kamerun
  • 124
    kendisini sparta prag'da iken alıp 2. veya 3. forvet yapmak kesinlikle doğru bir iş olurdu. vücuduna göre hayli iyi bir tekniği var kendisinin. ek olarak webo' dan hayli hayli iyi bir futbolcu kendisi bana göre. iyi iş yapardı.

    şu an ise günü kurtarmak adına fena bir transfer olmaz belki. ama buralara da sürekli günü kurtarmaya çalıştığımızdan geldik. mustafa denizli bu sene şampiyon oldu diyelim. 5-6 sene daha takımı çalıştırabilir mi ? tartışılır.

    yani, bu tarz bir adamı, hatta direk bu adamı taa sparta prag'da iken alıp getirebilirdik. 2. veya 3. forvetimiz olarak. oradan as forvet olmak için de yeteri kadar çabalarsa olurdu tabi. 2. forvet demek 1. forvetin daimi yedeği olmak demek değildir asla.

    şu an gelse günü kurtarır mı ? kurtarır. ama bizim yapmamız gereken bu değil zannımca. kendisi tarzında futbolcular var, dünya futbolcu kaynıyor. ligimizde 10-15 bandında gol atan niasse bile 5-6 milyon euro ediyor. tekniğiyle ön plana çıkan, kilit açan genç futbolcu hiç mi yok koca dünyada ? kendi tarzımıza uygun adamları getirmek, oynamak, yararlanmak ve parlatmak gerek. hem oynadıkça biz kazanırız, hem sattığımızda mali olarak kazanç durumunda oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın