• 12
    faraşa konuşan bir arkadaştır kendisi. sağdan soldan duyduğu söylentileri gerçekten olmuş ya da olacakmış gibi anlatıyor. çok ciddiye almadan okuyup geçmek lazım.

    şu geçen yıl bizim kadroları amk gazetesi'ne uçuran futbolcunun veysel sarı olduğunu ben bile duyduysam bu arkadaş kulüp ile iş yaptığına göre bunları duyuyordur. ama söylentiden öteye geçemez.

    "sene başında ersun ile anlaşılmıştı" demiş kendisi. anlaşıldı kelimesi ile "ersun'u getirsek nasıl olur?" diye düşünmek aynı şey değildir. yine şenol güneş'in bursa'dan ayrılacağı kesinleşince "acaba şenol güneş bize nasıl olur?" diye de düşünülmüş (bunu 2-3 yerde okumuştum. bir de mehmet demirkol söylemişti). böyle düşünüldü diye "şenol güneş ile anlaşıldı" demek mi oluyor. hayır tabi ki.

    ersun yanal olayı şudur; yönetimde olup galatasaray yönetici olmanın verdiği havayla sağda solda car car konuşan adamlar "ersun yanal iyidir" bilmem ne diye konuşmuştur. bu da ersun yanal'ın kulağına gitmiştir. ersun da fırsatı kaçırmayıp ortamlarda "galatasaray'a kim gitmez" falan demiştir.

    başkanların ya da teknik direktörlerin bile dediğinin yanlış çıktığı bir ortamda böyle arkadaşların yazdıklarına kesin doğrudur diye inanmak hata olur. yazsın tabi, biz okuruz, okumak iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın