• 1535
    aslında elimizde öyle vahim, berbat bir kadro yok. fazlasıyla "çöp" futbolcumuz var. verimli futbolcumuz az. ama onların parlayacağı birkaç sistem ve birkaç plan ile bu seneyi rahatlıkla çıkartıp, seneye de çöplerden arındırılmış bir kadro kurabiliriz.

    http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-10591
    3-5-1-1 olarak bu kadroyu düşündüm mesela. mustafa hoca ? sanmam. bunu bizim takımımızda marcelo bielsa veya roberto mancini dışında da kimse denemezdi. ama tempolu beklerle, 3 tane top yapan stoperle, pas yapan adamlarla set oyununda bu oyun oynanabilir miydi ? bence oynanırdı.

    http://galatasaray11.com/kadro/4132d-10592
    chedjou'nun defans önünde kullanılması çoğu insanın öne sürdüğü bir fikir. ben de denenebilir diyorum açıkçası. olmazsa ched-hakan ikilisine dönülür, denayer sağa geçer, gross defansif orta saha oynar. belki bu denenebilir devre arasından sonra. gross elimizi epey rahatlatacak kanımca.

    http://galatasaray11.com/kadro/41414-10594
    bu 4-1-4-1'i taşımamızın tek yolu zannımca sinan ve emre'nin topun arkasına her seferinde geçecek kondisyona sahip olmaları. bu şekilde yine iyi bir pas oyunu oynayıp, sneijder ile, podolski ile neticeye gidebiliriz. devre arasında bir forvet alındığında sinan'ın beklentilerin altında kalmasını ise podolski'yi kanada atarak absorbe edebiliriz.

    http://galatasaray11.com/kadro/43132-10596
    göbekten gidebileceğimiz bir diziliş yine. oyuncular da kısa pas oyununa yatkın. bu sene göbeği kullanarak oynamamız gerektiğini düşünüyorum. göbekten kilit açacak birkaç oyuncumuz var çünkü.

    http://galatasaray11.com/kadro/kupas-10597
    bu da kupada oynar, klasik 4-4-2. tabii forvet hattı ile kupa serüvenimizde kansere devam edebiliriz. güven vermiyorlar çünkü.

    özetle, elimizde çok çok yeterli bir kadro yok. çok çöp oyuncumuz var. ama doğru idare edilir, göbekten oynatılırsa, bu seneyi çıkaracak bir kadromuz var. ama bir sene daha böyle bir kadroyu, yapılanmayı kaldıramayız. bu seneyi ilk ikide bitirip, acilen kalıcı bir kabuk değiştirme operasyonu yapmalıyız. ve bu 26-27 yaşında oyuncularla olmamalı. elimizdeki iyi oyuncuları tutup, boşlukların hepsine 22-23 yaşında, mental yönü güçlü adamlar almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın