resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 817
    kendisi emre çolak ile de orta ikili oluşturabilir. bunda bir sıkıntı yok. anderlecht maçında kaç yaşında çocuklar bizi ezmemiş miydi ? ezmişti. yani tempo için fizik illa olmak zorunda değil. orta ikilik fizikli olmaz da kanatların çok yardıma gelir. oyun planını ona göre kurarsın.

    jose'yi parlatmak, oynatmak, kazanmak, takım oyununa faydasını görmek istiyorsak; sneijder, emre, hakan, chedjou gibi isimlerin de oynayacağı oyunu oynamalıyız. 35-40 metrede, beklerin stoper kademesine girebileceği*, kısa pasın tempolu yapıldığı bir oyun oynamalıyız.

    muslera-carole-hakan-chedjou-denayer-grosskreutz-jose-emre-sneijder-sinan-podolski şeklinde ne yaptığını bilen adamlarla genç adamları harmanlayabiliriz. öncelikle beklerimiz gayet tempolu adamlar olur. bu takımın kilit noktası sinan ve emre'nin geriye mutlak suretle yardım etmesi olur. takım savunması yapması koşuluyla ayağa pas yapan, iyi bir takım oluştururuz bu şekilde.

    bu takımda da jose parlar. kısa paslar atar, uzun paslar atar, asist yapar, verkaça gelir, sağ kanada desteğe gider, gross ile dönüşümlü pres yapar. ek olarak bu lig için konuşuyorum, patır patır da adam geçer. ağır yapmasına rağmen çok zarif bilek hareketleri yapar. ağır yapmasına rağmen de başarılı olur bu hareketler. sonuçta stam'a, maldini'ye karşı oynamıyor. bizde yıllar evvel yedek takılan yalçın, şu aralar bu ligin kalburüstü stoperlerinden. yıllarca galatasaray'da oynamış servet'i hatırlayın. mario gomez en klas gollerinden birini kendisini ufak çapta pazara göndererek atmıştı sol ayağıyla.

    jose 23-24 yaşına kadar kısıtlı rollerde etkin oynar. her maçta 11 çıkarak, takım oyununu üst düzey oynayarak bizde harika oynar. tecrübesi arttkça da, ekstra işleri artar kendisinin kuvvetle muhtemel.

    ya bunlara gerek bile yok aslında, bilal 4 sene sonra futbol mu oynayacak ? hayır.
    %1 oynarsa, bizim orta sahamızda mı oynayacak ? hayır.
    jose bizim sözleşmeli futbolcumuz mu ? evet.
    paramız var mı ? "hayır".
    eh, o zaman kullan artık şu jose'yi ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın