resim
Sasa Ilic
Görev:Teknik Direktör
Takım:Pari NN
Yaş:46
Uyruk:Sırbistan
  • 355
    2005 yaziydi. yuzuncu yilda kacan sampiyonluk, ribery skandali, gelmeyen pires ve gallardo derken tribunler iyice cileden cikmislardi. ilk hafta ali samiyen'de konya karsisindaydik ve tribunler yonetime tepki gostermek icin mac boyu arkasi donuk tepki tezahuratlari yapiyordu. zaten maca gelen de 5 10 bin kisi vardi. iste orada karsimiza cikti bu sirp koca gozlu dostumuz. o mac tribunler tepki uzerine tepki gosterirken bu gosterissiz transfer attigi iki golle lige iyi bir baslangic yapmamizi saglamisti.

    bu mac ile beraber yaklasik 10 ay sonra gelecek efsane 16. sampiyonlugumuzun en onemli mimarlarindandi. lincoln gibi klas hareketler yapmadan, keita gibi yardirmadan, sneijder gibi fuze yollamadan gosterissiz futboluyla gol atilmasi veya asist yapilmasi gereken yerlerde isini yapardi. besiktas macinda bir dakikada attigi iki gol bence sampiyonlugumuzun en donum noktalarindan biriydi. hatta en buyuk donum noktasi bile olabilir nazarimca. o donem turkcell uygulamasi vardi goller telefona sms ile gelirdi. ben art arda iki ilic sms'i gorunce dedim acaba bu tekrar mi diye? hayir iste oradaydi ilic.

    yolun acik olsun portlek gozlu mulayim kahraman. keske daha fazla izleyebilseydik seni...

    edit: uyari geldi, o ara eski acigin tekrar insaa edildigini hatirliyorum stad doluymus ve tribunler sadece ilk bes dakika protesto yapmis. 10 yil gecmis aradan yapacak birsey yok. pardon, yuklenmeyin daha fazla :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın