resim
Ertuğrul Sağlam
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 287
    galatasaray'in 3 kupa almasi daha once da vakidir ve yine olmasi o kadar da imkansiz bir sey degildir. her sene galatasaray lige "3 kupa alacagiz" diyerek baslayabilir ve bu gayet dogal karsilanir. ancak -hele ki 2010dan once- bursaspor "sampiyon olacagiz" bu sene dese, millet gotuyle guler. bu baglamda galatasaray'in 3 kupa kazanmasini bursaspor'un sampiyonluguyla karsilastirmak abesle istigaldir. bursaspor'un sampiyonlugu bir hayalin gerceklesmesidir ve o basarinin belki de en buyuk mimarinin ligin 13. haftasinda gonderilmesi vefasizliktan da ote ahmakliktir.

    takimin yarisi gecen sezon sonunda gitmis, ki bunlar takimin tartismasiz en onemli oyunculari; sener ozbayraktar, ozan tufan, fernando belluschi, volkan sen, fernandao, cedric bakambu, enes unal, ve belki de unuttugum niceleri. onlarin yerine fena sayilmayacak oyuncular alinmis. teknik direktoru, futbolcusuyla tamami yeni, 4-5 aylik bir takim bursaspor kimi zaman kotu kimi zaman da gayet iyi maclar cikarmis, 8 kasım 2015 bursaspor beşiktaş maçı buna en guzel ornektir mesela. ve bu takimin hocasi ligin 13. haftasinda kovulmus. su takimda ertugrul hoca krediyi haketmiyorsa kim hakediyor allah askina? bursaspor taraftarinin yaptigi nankorluk degil de nedir?

    bursaspor'un sampiyon olmasi bizim sampiyonlar ligini almamiz ile kiyaslanabilir ancak, o kadar zordur, hayal etmesi dahi kimilerine gore gulunctur, aptalcadir. bizi sampiyonlar ligi sampiyonu yapmis hocanin ertesi sene kovuldugunu, birkac sene sonra tum takimimiz dagilmis haldeyken tekrar basimiza gectigini dusunun. sonra da bu adamin ligin 8. haftasinda istifaya cagrildigini. durumun vehameti, sabirsizligin seviyesi budur.

    premier lig'in en iyi 3 kadrosundan birine sahip chelsea bugun dusme hattinin birkac puan uzerinde ise mourinho da chelsea'den kovulmali midir? mourinho'yu istifaya cagirmayan, aksine "the only way is jose"* diyen chelsea taraftari futboldan bizim kadar anlamiyor mu? birakin allahinizi severseniz.

    `17 ekim 2015 bursaspor antalyaspor maci'nda istifaya davet edildi ertugrul saglam. kasimpasa ve sivas maclariyla nefes alsa da ancak 26 kasim'a kadar dayanabildi. 'adam gibi adam ertugrul saglam' sozunun hakkini veren bir adamdir ertugrul saglam, keske radikal bir karar alip kariyerine yurt disinda devam etse(u: ki ingilizce ogrendigi icin boyle bir niyeti olabilir diye dusunuyorum ve benim tahminim yurt disina gidecek). zaten kisa-orta vadede trabzonspor'dan baska gidebilecegi bir klup yok, en iyisi bu curumus futbol ortamindan uzaklassin, kendini gelistirsin. sonra da kim bilir, yolu bizimle kesissin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın