resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 10259
    son dönemde yaptığı taktiksiz oynuyoruz açıklamasının ardından üstüne gelinmesinden dolayı bazı şeyler söylemem gerektiğini düşünüyorum.

    spor programlarında birçok yorumcu diyor ki "geçen sezon hocasını mourinho'ya benzetiyordu. şimdi mi değişti?" öncelikle sneijder teknik anlamda, taktiksel anlamda, antrenörlük anlamında asla ve asla mourinho-hamza hamzaoğlu benzetmesi yapmamıştır. hamza hamzaoğlu'nun insani özellikler bakımından mourinho'ya benzediğini belirtmiştir. mourinho'nun da oyuncuları, hatta ve hatta aileleriyle yakın bir ilişki kurduğu bilinir. sneijder de son açıklamalarında da -hamza hamzaoğlu'yle iletişimiz kopuk, bizlerle konuşmuyor, ilgilenmiyor.- dememiştir. tamamıyla teknik/taktik üzerine eleştiride bulunmuştur. türkiye'de futbolun bu tip şeyler yerine sadece ve sadece moral/motivasyon üzerinden yorumlanmasından ötürü milletin kafası karışıyor tabii. anlayamıyorlar farkı. ama hamza hamzaoğlu mourinho gibi bir -teknik- direktör ise muhtemelen sezon sonu rafael benitez yerine real madrid'le anlaşacaktır.

    bu da sneijder'in hamzaoğlu mourinho benzetmesi yaptığı açıklaması:

    http://www.milliyet.com.tr/...2063611-skorerhaber/

    ayrıca mourinho da oyuncularıyla bu iyi ilişkileri kurarken ciddiyetini ve otoritesini kaybeden bir adam olmamıştır. burada yani hamzaoğlu'nda ise bunu göremiyoruz.

    http://www2.pictures.zimbio.com/...rid+dxe2TRd6DFKl.jpg

    http://img7.mynet.com/...5/05/13/emre-640.jpg

    http://www.medyahaber.com/...ikler/480/149597.jpg

    http://img-cdn.ntvspor.net/...luburak600_ZLLIT.jpg

    http://im.htspor.com/.../1053703_620x410.jpg

    bir yanda dünyanın en büyük iki oyuncusundan birine karşı şu poz verilirken, diğer tarafta hamza hoca takımın yıldızı olsun, genç oyuncusu olsun peşlerinden koşup koşup çak yapmaya çalışıp, reddedilerek herkesin gözü önünde ezildi. yani sadece iyi insan olmak da bir mourinho olmaya yetmiyormuş.

    sözün özü hamza hamzaoğlu gerek teknik/taktik açıdan gerek insan ilişkileri açısından çok ama çok ezildi. değil galatasaray, ümraniyespor'da falan bile olsan bu kadar ezilirsen orada kalamazsın. çok açık ve net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın