resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 593
    şu an çok kötü halde olan futbolcudur.
    yalnız jem asla bu kadar kötü bir futbolcu olmamıştı. şu an dibi görmüş vaziyette kendisi. eğer formda olduğu dönemlerde takıma katsaydık, gerçekten çalışkan ve oyun disiplinine sahip, yaratıcı gücü çok olmamasına rağmen çalışkanlığı ile ara ara beklenmedik işler yapan bir oyuncu kazanmış olacaktık. jem, formda haliyle "doğru rol" ile şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncu da olurdu. yani, astana maçı önemli lig maçından sora ise, eski formda jem ile astana maçına da çıkardın, orta sahada sana 1.5 kişilik mücadele ederdi. zor şampiyonlar ligi maçından sonra, kayseri deplasmanına da jem ile çıkardın. kupada da jem ile çıkardın. 2-0'a getirdiğin benfica maçında 60. dakikada oyuna jem'i alıp biraz daha sertlik katardın oyuna. eski, formdaki hali ile jem bunları gerçekten yapabilen bir futbolcuydu.

    lakin, jardel'i şu an transfer etmek ne kadar manasız ise, jem'i sene başında transfer etmekte o kadar manasızdı. çalışkanlığıyla parlayan, mücadelesiyle ön plana çıkan bir futbolcu 2 seneyi sakat geçirdikten sonra şampiyonlar liginde hedefi olması gereken, ligde ilk ikiyi daima hedefleyen bir takımda ne yapabilir ki ? öte yandan, en formda hali bile atletico maçında 11 çıkmamalı jem'in. ha şöyle çıkabilir bence, grupta liderliği alırsın. atletico maçı da ergin ataman'ın koyduk mu molası tadında geçecektir. atarsın rotasyondakileri sahaya jem ile. ya da grupta liderlik maçıdır, 3-4 gol yemediğin sürece lider kalman garantidir. jem ile başlamayı deneyebilirsin, mücadele gücünü artırmak için.

    ama bu maça jem ile başlamanın izahı yok bana göre. ki böyle yaparak zaten taraftarın gözünde kötü durumda olan oyuncuyu iyice harcıyorlar. zaten çok paraya aldık, zaten bu kadar para alamayacak adama bir de imza parası verildiği için taraftar deliriyor, zaten para yok denilen zamanda şu para harcandığından sinirliler. eh, siz ne yapıyorsunuz ? ilk 11'de jem. olmaz. olursa da gelen tepkileri hak ediyorsunuz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın