resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2207
    birkaç maçtır kötü ama dün çok acayipti, hiç bukadar kötü oynadığını görmedim kendisinin. bu adamın iyi oyun kaynağı motivasyon ve fiziksel durum. ikisi de biraz kötüye gidiyor kendisinde. bunlar toparlanınca sene başındaki adama dönüşecektir tekrar.

    ek olarak şunu diyebilirim. ben geçen sene efendi lig'de oynayan atletik birboğa takımının defans ikilisinden biriydim. takım çok kötü bir takımdı ve ortalama üstü her takım bize durmadan atak yapardı. aut veya degaj dikilir rakip topu alır ve atak yerdik ve yine aynısı. maç 1 saat sürerdi ve yaklaşık 30-40 atak yerdik abartısız ve ben bunu sene boyunca yaptığımız 40 maçın 30 unda yaşadım. açık konuşmak gerekirse de baya iyi bir defans oyuncusuyum klasmanımıza göre ve durmadan bukadar atak yemenin nekadar yorucu ve konsantre kalması zor bir durum olduğunu anlatamam size. bu durum maç başı, ortası ve sonundaki performansım arasında dağlar kadar farklar yaratırdı. yani tamam chedjou kötü ama durmadan atak yiyen bir takımın defans oyuncularının yüksek konsantrasyonu koruması imkansız enerjisini koruması imkansız hani kızıyoruz ya chedjou'nun orada ne işi var veya kimi tutuyor veya neden orada değil diye falan yahu yerleşmeye imkan veren bir önceki pozisyonun heyecanını ve gerginliğini azaltmaya izin veren bir atak döngüsü yok ki ortada. bizim defans oyuncularının bireysel durumu kesinlikle direk kendileri ile alakalı değil takımın kendisi ile alakalı.

    olaya bu açıdan bakmak en doğrusu, az veya çok kendisinin nasıl bir ortamda oynadığını biliyorum ve maçın başından sonuna durumu durmadan kötüye gider belli bir noktadan sonra da sıklıkla telafisi zor hatalar yapar, semih'de yapar hakan'da yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın