• 4
    kendisi atatürk sevgisiyle büyümüş, ihtilal çocuğudur. karakteri bu şekilde şekillenmiştir. yalanı, adamcılığı, cahilliği, küfürü sevmez. atara sonuna kadar cevap verir kaçmaz ama aslında atarı kavgayı dövüşü sevmez karadeniz çocuğu olmasına ve bunlarla gençliği geçmesine rağmen. yaşlandı artık ergence bulur böyle şeyleri.

    yazdıklarının daha çok eleştiri içermesi maalesef gündemden kaynaklıdır. ne terimi babası gibi sever, ne aysal'ı, ne hamza'yı. kimseyi körü körüne savunmaz. mühendistir, eldeki verilere bakar olaya duygusal yaklaşmaz. vefaya inanır ama adam kayırmacılığa inanmaz. vefa tribünde olur, bu durumdan para kazanan adama olmaz. o adam profesyoneldir.

    böyle bir adamdır ve bu saçma giriyi girmek zorunda hissetmiştir. bu adamla dialoğa girecekseniz bunları göze almalısınız. almıyorsanız görmezden gelin geçin gidin. hayat kısa. siz ona dokunmazsanız o da size dokunmaz zaten. boş anına gelip dokunduysa, siz ona birşey demeden size sert girdiyse mesaj atın sil diye eğer dediğiniz gibi bir durum varsa sorgusuz sualsiz siler. yeri gelir özür de diler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın