resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2202
    pek çok oyuncuya gider yaparken bi de buna bakayım dedim inan başlığını zor buldum. haklı çıkarmak için savunmanın ne gereği var. bu da rezil top oynuyor. ama bunun rezilliği bi de üstüne gol yediriyor. kaç maçtır yedirdiği golün hesabı yok bir vatandaş ta çıkıp bişey demiyor ya vallahi inanılır gibi değil. hep bu kırılamaz adam kayırmacılığınızdan bu işler. kardeşim önemli olan armaysa renklerse o zaman adamcı olmayacaksın. kötüyse kötü demeyi bil ki objektif olduğunu bilelim.

    istersen dünyanın en iyi stoperi ol chedjou bugün gözümden öyle bir düştün ki. gemiyi ilk terkedenler misali büyük ayıp ettin. hele ki o son 5 dakika yaptığın hareketleri görmez olaydım. bu takımda ne yeteneksizler oynadı, ne küfürler yediler ama sen kalbimi kırdın. hele o son dakikalardaki adamı ofsayta düşürüyomuşcasına olduğun yerde durup geriye doğru çekilip, nolursa olsun şeklinde adamı bırakıp yaptığın hareket var ki zirve o oldu.

    takım ne durumda olursa olsun yerin dibine de batsa sen işini yapacaksın kardeşim. niye sabote ediyosun ? en ufak bir mücadelen yok, adam kovalamıyosun, yer tutmuyosun, kademe yapmıyosun, haftalardır vurdumduymaz bir halde yedirdiğin golün haddi hesabı yok, salmışsın çayıra. karakterli olduğunu böyle kötü günde göreceğim ben senin. yazıklar olsun sana!
App Store'dan indirin Google Play'den alın