• 1
    ben sevinemedim;
    mesela her şey den önce genel olarak başarılı olduğunu düşünüyordum.
    fazla kaçan duygusallıklarına, sosyal medya, yazılı medya, görsel medya da kendi hakkında, galatasaray hakkında yapılan yorumlara gereğinden fazla takılmasını sevmiyor, fakat zamanla bunları atlatabileceğini, uzun vadede takımın başında kalırsa daha da başarılı olabileceğini, yönetimin yanlış kararlarının ve/veya doğru olan ama; kamuoyuna, taraftara yeteri kadar doğru anlatılamayan kararlarının faturasının da kendisine ödettirildiğini düşünüyor, zamanla bu problemler ortadan kalkmaya başladığında kendisi de işlerin nasıl yürümesi gerektiğini iyice çözmeye başlayacak ve daha güzel günler göreceğiz diye umuyordum; olmadı.
    süregelen tüm yanlışlara rağmen doğru hamlelere geçilirse şampiyonlar liginden, avrupa ligine devam edeceğimizi ve avrupa ligin de final oynamanın mümkün olabileceğini düşünüyordum.
    ''hamza balı'' diye birşey de vardı bence ve güzel birşeydi o; neden olmasındı ki galatasaray kazanıyorsa sonunda gayet de güzel birşeydi evet.
    amma velakin olmadı ve hamza hoca ile yollar (şimdilik) ayrıldı, hayırlı olsun; ben kendisini özleyeceğim yaşattığı tüm güzel şeyler için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
    inşallah yeni hoca kendisini aratmaz, allah kısmet ederse madrid'e gidecek uçakta ve oradaki konaklamalar da, kafile ile beraber olma fırsatım olacak, bu manada yeni hocayı ve ilk izlenimleri çok daha fazla merak eder oldum, fakat hamza hoca'nın gitmesine sevinemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın