resim
Emir Kujovic
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.94
Uyruk:İsveç
  • 25
    ne edin dzeko ne elmander arasi bir futbolcudur ne de gelirse burak'tan veya umut'tan daha iyi forvetlik yapar. herhalde bu sözlukte kendisinin son halini canli izlemis tek kisi olabilirim. norrköping'in (norşöping diye okunur) sampiyon olmasina 4-5 mac kala yasadigim sehirin takimiyla maclarina gitmistim. isvec futbolunu iyi kotu takip ediyorum ama firsat buldukca. isvec'in gävle (yevle diye okunur) sehrine yeni yapilan 7000 kisilik stadina 1-2 dakika mesafede yasiyorum.

    mac basladiktan sonra ilk dikkatimi ceken norrköping'in sag acigi genc futbolcu ile bu kule forvet kujovic oldu. diyebiliriz ki isvec ligine göre (ki su anda asiri kotu bir kalitededir isvec ligi) ust-orta sinif bir forvet kendisi. ilk yari boyunca öyle inanilmaz goller kacirdi ki bahis sitesinde norrköping'e basmis beni ve yanimdaki arkadasi cileden cikardi. ilk yari 3-4 gol atabilecekken bu kazma baya bir gol pozisyonu harcadi. nitekim macin ikinci yarisinin son 10 dakikasinda enfes bir de gol atti ama oyun boyunca hicbir sey yapmadi desek yeridir. enteresan bir futbolcu ama en fazla genclerbirligi, konyaspor gibi takimlara forvet olur. fernandao'nun 2-3 tik altini dusunun. gol vuruslari iyi, hava toplarinda eh ve fernandao kadar yavas. kalitesi bu iste. macta siritiyor ama öyle cirkin bir futbol oynaniyor ki isvec'te kujovic gibi farkli futbolcular haliyle göze batiyor.

    bizim umut'u koysak asagi yukari kendisi kadar gol atardi ayni takimda. burak'a yeni ibrahimovic derlerdi. o nedenle galatasaray'in seviyesinin oldukca altinda bir futbolcu kujovic. isvec milli takiminda da 3ncu veya 4ncu forvet pozisyonuda. ibra, guidetti vs varken forma giyemez.

    macta cektigim bir fotograf. en sagdaki kirmizili kujovic.

    http://i.hizliresim.com/3Pn1J9.jpg

    macin özeti

    https://www.youtube.com/watch?v=u-PCsKTRiYE
App Store'dan indirin Google Play'den alın