resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 387
    hayatta sağ bekte oynayacağını düşünmüyorum. zira melo gittiğinin akabinde alınmış bir oyuncu. o ara denayer'de geldi. ki sağ bek ve stoper isteği denayer gelmeden önce sağ bekte de oynayabilen stopere olarak karşımıza çıkmıştı. yani bana göre kafada planlanan sağ bekte denayer, sabri, tarık 3'lüsünü kullanırken orta sahada kevin'i kullanmaktı diye tahmin ediyorum. şuan ki akıbeti ise devre arası transfer sezonuna bakacaktır diye tahmin ediyorum.

    yani eğer bir dmc alınırsa kanata, kanat alınırsa orta sahaya monte edilmeye çalışacağız.

    şunu bilelim karşımızda çok aç bir oyuncu olacak. uzun süre oynamamış ve bunun yanında euro 2016 etkisi ile bunu beklememiz çok doğal.
    ancak çok uzun süredir oynamamış olması bizim için büyük handikap. çok temkinli bir şekilde takıma kazandırılmalı.

    maç eksiği ve aşırı motivasyon ters tepmeye çok müsait bir ortam yaratıyor. 15-16 sezonu içerideki atm maçını hatırlayalım. canlı izleyenler görmüştür emre görevini tam layıkıyla yapmaya çalışıyor ve selçukla diagonal şekilde büyük bir açıyla yer değiştiriyordu. ancak top ayağına her geldiğinde ayakları bir birine giriyordu. bunun sebebini ben aşırı motivasyona bağlamıştım. zira 30 dakikada ıslıklanarak oyundan çıktı.

    benzeri bir durum kevin'in başına gelebilir. işin kötü kısmı bizim tez canlı taraftar ne tepki verir tam kestiremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın