resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 716
    neye hangi kritere göre elimizdeki en iyi orta saha? gerçi en iyi orta saha olduğunu iddia eden yazarlardan 1 tanesi şutlarına da orta yazmış. deportivo videolarında 1 tane şutu görmedim. bizde 1 tane şutu yok. rize maçında rakip önünü açıyor vur diye o gidiyor 2 stoper 2 de ön libero 4 rizelinin içinde kaybolmuş burak yılmaz'a kaptıracağını bile bile pas veriyor. şutları biraz orta olsa kaleye vurur orda.

    real madrid'de yetişmiş barcelona oyuncusu kendisi. tiki taka oynayan 10 tane oyuncunun yanına 11. oyuncu olarak koy sırıtmaz. ama başka bi yere koyunca olmuyor.

    uzun pas yok,
    atak yönü değiştirme yok,
    markaj becerisi yok,
    tempo yok,
    top kapma pas arası yapmak suretiyle var ikili mücadeleden kapma nadir.
    şut hiç çekmedi ama azıcık ayağına güvense rize maçı minimum 2 şut atardı.
    çalım ön liberoda yok ama kanatta ya da hücumda yasin'den iyi çalım atıyor.
    kısa ve çabuk paslar first class.

    şimdi markaj becerisi, alan hakimiyeti, çalışkanlığı olmayan, uzun pas atacak şut atacak kadar bile insiyatif almaya korkan, en önemlisi rakip ortadan akın akın gelirken rakibi karşılayacağı yerde kadrajda bile olmayan bir oyuncu nasıl en iyi orta sahamız oluyor. selçuk'un oynadığının yarısını oynasa üzerine bir de selçuk'un eskişehir maçındkai paslarından atıp 2 frikik atsa adamı messi yapacaksınız sanırım.

    sağ kanatta oynaması gereken oyuncu. selçuk'un sözleşmesinden ben de çok mutlu değilim, bilal'in bu kadar süre bulmasından ben de mutlu değilim ama eldeki en iyi orta saha yazan taraftarın içine düştüğü şu ruh haline gerçekten üzülüyorum. tamam yetenekli futbolcu beğeniyorum da kendisini ama defansın önündeki ikiliden birini oynayamaz bu çocuk. görün artık bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın