resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1803
    kariyer zirvesini yaşadığı dönemlerde dahi maç içinde aktif, topla çok buluşan, oyuna yön veren bir oyuncu olmamıştır. podolski basketbolda maç içinde çok görünmeyip, sürekli kendini unutturarak kritik üçlükler atan keskin şutörler gibidir. adamın doğasında skorerlik, dikine oynamak, golü koklamak var.

    amerika'yı yeniden keşfeder gibi kendisini izleyip "sahada yok gibi ama birden golünü atıyor alla alla" diyenlerin arsenal ve bayern münih görmüş bir adamı doğru düzgün izlememiş olması da ayrı bir vahamet. elbette gençliğinde topla buluştuğunda daha enerjik ve kıvraktı, şimdi ilerlemeye başlayan yaşı, galatasaray'a gelmeden önceki 1,5 yıllık sürede maç ritmini kaybetmesi onu biraz geriye götürdü ama işte klasın kalıcı olması böyle bir şey. o sol ayaktan çıkan şutlar 40 yaşına geldiğinde de aynı olacak.

    her daim kaleye yakın oynaması gereken oyuncudur. topun arkasında oynamayı sevmeyen bir oyuncu olduğundan bu adamdan başka şekillerde faydalanmak gerekir. sol açık, forvet arkası veya forvet. sağ açık ise oynaması gereken son yer belki de. zaten neredeyse bütün gollerini de sola kayıp atıyor.

    tanım: hiçbir futbolcuya benzemeyen futbolcu. podolski'nin attığı golleri ancak podolski atar. our one and only lukas podolski.
App Store'dan indirin Google Play'den alın