resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 646
    sözlük yazarlarımızın rodriguezi değerlendirirken iki hareketine bakarak değerlendirdiğini düşünmüyorum çünkü bu adam 2. hafta oynanan osmalıspor maçı ile süre almaya başlamış ve sırasıyla konyaspor maçında son 10 dakika, mersin iy maçında 84 dakika, trabzonspor gaziantepspor maçlarında 90 dakika gençlerbirliği maçında ise 45 dakika sahada kalmıştır. galatasaray bu maçlarda bir mağlubiyet bir beraberlik, 4 galibiyet almıştır. 90 dakika oynadığı iki maçıda galatasaray kazanmış 84 dakika sahada kaldığı mersin iy maçında ise defansta semih sabri olcan gibi bombaların oynamasına rağmen defansa müthiş bir katkı vermiştir.

    gerçek mevkisi ön libero değil tam tersi ön liberonun önündeki takımı atağa kaldıran oyuncudur. rodriguez selçuk ile ikili oynadığı maçlarda ön liberoya hapis edilmiş selçuk ise onun önünde daha ofansif oynatılmıştır. ancak hamza hoca rodriguezi kadrodan kestikten sonra hiç bir şekilde ön liboroya çekmediği selçuğu şak diye ön liberoya çekip prensi bilali serbest oyuncu hatta yeri geldiğinde sneijderi sola atarak 10 numara pozisyonunada koymuştur. ama rodriguezi ne gerçek yeteneklerini gösterebileceği bilalin yerine oynatmıştır nede rakip ceza sahasına yakın oynamasına izin vermiştir.

    insiyatif alıp topla ileri çıktığı her pozisyonda ise net olarak tehlike yaratmış nitekim astana maçında sinanın attığı golde topu alıp iki kişinin arasına girip topu sinana bomboş kalacak şekilde buluşturmuştur. maç boyunda bunu ne selçuk nede bilal yapmıştır. sol kanat dediğimiz yasin bile bunu 90 dakika yapmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın