• 1514
    mevcut oyuncularımızla kurabileceğimiz : http://galatasaray11.com/kadro/alt-1-10138 iç sahada kullanabileceğimizi düşünüyorum. soldaki selçuk, soldaki sneijder, sağdaki emre, ilerideki podolski yüksek şut tehdidi olan adamlar. beklerimiz atletik ve kuvvetli, havadan iyiler. jem ve rodriguez 1.5 kişilik koştuğunda, emre de geriden top çıkarılırken hem top çıkartma, hem de top çıkartıldıktan sonra sette ara pası atma-verkaç yapma işlerine girerse, iyi işler yapabilir bu takım. jem' in görevi burada çok basit tutulmalı. iyi top kap, iyi yer tut, topu zora girene kadar taşı, zor önüne geldiğinde en ufak risk almadan ya rodriguez'i, ya bekleri, ya da selçuğu ara. arapaslı oynama. rodriguez'de yaratıcılığını ileriye doğru ve kanatta konuşturabilir. sürpriz ortaları için doğru bölgede, sağda. podolski'ye sürpriz ortalar, beke iyi paslar neden olmasın.

    grosskreutz katıldığında : http://galatasaray11.com/kadro/alt-2-10139 değişen tek şey grosskreutz evet. ama onun eklenmesi demek, oyunun yaratıcı tarafına biraz daha yüklenebiliriz demek, hava toplarında daha da rahatlayabiliriz demek, rodriguez ile yerlerini değiştirip kanatta da oynamasını sağlayabiliriz demek. bu kadro bence iş yapar. kısa pas oyununa yatkın ve dar alanda iyi tempo yapabilecek bir takım. şut tehdidi de yüksek.

    kupa takımım : http://galatasaray11.com/kadro/kupaa-10140 bu da kupada kullanabileceğimiz bir takım, üzerine pek yazmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın