resim
Anthony Mbu Agogo Modeste
Takım:El Ahly
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 9
    kendisi hoffenheim'da iken sven schipplock ile iyi bir ikiliydi bana kalırsa forvet hattı için. kendilerini football manager' da kullanmışlığım, fifa serilerinde oynatmışlığım, sahada izlemişliğim var. sahada izlediğim şekilde bana şunu gösteriyordu ikisinin oyunu, schipplock daha tekniği tekdüze bir adam, modeste ise daha çok işi daha iyi yapan bir adamdı. mesela sven ile tek forvet çıkmak sıkıntı yaratabilir ama modeste ile tek forvet oynayabilirsiniz.

    modeste temel futbol bilgisi iyi bir futbolcu, ek olarak güçlü bir fiziği ve fena olmayan teknik özellikleri var. bitiricilik konusunda bir sorunu yok. ara ara mental problemler yaşıyordu ama bunları aştığı zamanlardayız artık. zlatan' ın hayal olduğu, huntelaar' ın fiyat/performans olarak kötü olduğu, niasse' ın yetersiz olacağı bir yerde kendisi gelebilirdi tabii ki sene başı, 4.5 milyon euro'ya getirebilirdik. ama gezegende 3 forvet varmış gibi sadece 3 forvetin adı döndüğü için, böyle adamları istemek kimsenin aklına gelmedi.

    hep deniyor şampiyonlar ligi seviyesinde forvet veya değil diye. orada hiç oynamamış bir adamın oranın oyuncusu olup olmadığını nasıl anlıyoruz pek bilemiyorum. ama bence modeste bizim seviyemizdeki takımlar için şampiyonlar ligi seviyesinde 1. forvettir. bizim bir üstümüzdeki takımlarda da rotasyonda olur, as golcü formsuzken 11'e bile yerleşebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın