• 6
    yarın*, bu efsane maçın bir anlamda rövanşı king power stadında oynanacak. işin tuhaf yanı, bu maçın sonunda finale yükselen watford, wembley'de crystal palace'a 1-0 yenilmiş ve premier league'e yükselememiştir. fakat bir sezon sonrasında, bu maçtan iyi bir ders çıkaran leicester city, 46 maçlık maratonu şampiyon olarak tamamlayarak premier league'e yükselirken, watford ise 13. sırada kalarak vasat bir sezonu tamamlamıştır.

    rövanşı diyorum, çünkü her iki takım da bu maçı premier league için oynarken, yarın oynanacak karşılaşma bu iki takımın premier league'deki ilk karşılaşması olacak. bir anlamda her iki takım da bu maç için uğraştığı çabanın karşılığını, bu maçın neticesinde alamasa da, arka arkaya birer sezonla bir üst lige çıkarak yarınki mücadelede almış olacaklar.

    bir de ironik bir durum var bu maçın. watford'un sahası vicarage road'da oynanan bu müsabakanın ardından gelen ilk watford-leicester maçı, 2 kasım 2013 watford leicester city maçını leicester city 3-0 kazanmış. hatta gollerden birini de bu maçta 90. dakikada penaltıyı kaçıran anthony knockaert atmış.

    hayat tuhaf..

    bu maçın görüntülerini verelim en son:

    penaltı anı, knockaert kaçırıyor ve dönen top.

    https://www.youtube.com/watch?v=SqRQ_LZjCJI

    watfordlu taraftarların içinden penaltı anı ve dönüşü. işte bu muazzam bir şey.

    https://www.youtube.com/watch?v=9-5KyjC5K-c

    bu da maçın geniş bir özeti.

    https://www.youtube.com/watch?v=nMjYhkI_zfI
App Store'dan indirin Google Play'den alın