• 292
    sahadaki futbol özellikle ilk yarıdaki göz önüne alındığında bence yeterli düzeydeydi. benfica'nın da bizden fersah fersah ileride bir takım olduğunu söylemek zordu ancak gaitan gibi bir ciğersize sahip oldukları için çok şanslılar. adam kırmıza kart görene kadar adeta yerinde durmadı. savunma ve büyük ölçüde muslera sağolsun birçok golün önüne geçebildik. saçma sapan bir gol yedik ancak cevabını hızlı verdik ve tam takım toparlandı buradan maçı koparır dediğimiz anda saçmalar saçması bir gol daha yedik. kim ne derse desin beyler o ikinci gol yendikten sonra olmuyor. ya rakip senin önünü tıkıyor ya da sen beceremiyorsun o saatten sonra o golü bulmayı. bizim takımın da bu seneki performansı göz önüne alındığında geriden gelmesi, özellikle o ruh haliyle gelmesi, çok zordu. nitekim öyle de oldu. yasin'in kaçırdığı pozisyon var, keşke atsaydı da şimdi kopardığımızı kâr bilirdik ama olmadı sağlık olsun.

    oyuncu bazında konuşacak olursak muslera efsaneydi. yediği gollerde çok fazla seçeneği yoktu. canı sağolsun.

    hakan ilk golü engellemek için elinden geleni yaptı, chedjou birkaç kere yürekleri ağza getirse de güzel bir maç çıkardı. olcanı çok beğendim şahsen sahada görevini layıkıyla yerine getirdi, inşallah moral motivasyonu bu seviyede kalır daha da faydalı olur. umuta attığı pas da cabası.*.

    orta saha hakkında söyleyebileceğimiz çok fazla kelime yok sanırım ben kayda değer bir performans göremedim ancak berbat da değildi. selçuğun daha sakin oynaması gerekiyor, çok gereksiz kart görüyor. diğer maç cezalı oldu. bilal de yoklukta gideri vardı.

    podolski sağolsun sol ayağınan tertemiz yazdı gene. burak bildiğimiz burak farklı bir şey yoktu. çok fazla ofsayta düşmese de uygun pozisyonlarda topla buluşamadı. sabriyi açıkta görmek şaşırttı açıkcası. kendisi hakkında pek yorum yapamayacağım çünkü ne denir bilmiyorum. altın portakaldan şut bekliyordum ancak olmadı, onun da canı sağolsun. golü hazırlayan kendisiydi hızlılığını konuşturarak.

    benim eyyorlamam bu kadar. iyi oynadık, kazanabilirdik ama olmadı.

    (bkz: 3 kasım 2015 benfica galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın