• 291
    içimi acıtan maçtır sözlük. içim acıyor amk.

    ekonomi politikasına sonuna kadar tamam ama işte fazla yakıyor diye kombiyi kapatıp sobayla ısınmaya çalışırsan, teknik deyimle konuşayım bu seviyede bir takımın forvet hattını ikisinin bir forvet etmeyeceği umut ve burak'a bırakırsan günün sonunda kaybettiğin para daha fazla olur. burak hazır talibi varken west ham'a itelenip yerine adam gibi bir adam alınsa bugün bu maçta beraberliği kaldıracak götümüz olurdu zira astana maçından galip dönerdik.

    artık hamza hamzaoğlu büyük hoca veya iyi hoca diye savunmayın. organziasyon yok takımda yahu. random top oynuyoruz. lan hadi bir şekilde maç 1-1 olduktan sonra adamlar arkada boşluk bırakırken alsa yasini kontra yakalardık.yok. yaslan amk. biz yaslandık adamlar yasladılar o arada. hayır 2 tane yan toptan gol yiyecek kadar kötü bir defans organizasyonumuz vardı madem biz neden yaslandık? maçın son bölümünde yine sahanın en iyisi denayer'i alıp sabri'yi sağda bıraktı. sabri de sağolsun takımın son dakika ataklarını kapasitesi dahilinde sikip bırakmaktan geri kalmadı.

    bundan sonra hamza'yı savunacaklar bana oyun içerisinde kazandığı bir maç söylesinler rica ediyorum. kaybettiklerine bunu da yazalım kızım. kendi elleri ile verdiği maçlar listesine bu seneki en kritik deplasmanımızı da yazalım; rica ediyorum.

    savunma arkasına atılan toplarda adamların tek etkili yeri olan havadan oynamamız gerçekten benfica'yı ne kadar iyi analiz ettiğimizi ve maça kazanmak üzere çıktığımızı gösteriyor. ha adamlar zaten etkili, onu da geçelim; bizim iki forvet daha akhisar savunmasından kafa topu alamıyor ama doldur amk topu. burunla vursunlar hatta amatör hoca mantığı ama takımda forvet yok ki yerden çıktığında top tutacak. burak dediğin adam şut mesafesinde (ilk yarı) aldığı topta bilal ile sabri arasından sabri tercihi yapacak kadar akıllı sadece.

    denayer nefes aldığı sürece sabri'yi bu takımda oynatana bela okurum net konuşayım.

    neyse; olan oldu artık. hamza kapasitesini aşan cl serüvenini uefa kupasına katılma ile taçlandırabilirse, 2 bilemedin 4 avrupa maçı daha görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın