• 281
    tam bir puanı hakettik diyeceğim, muslera aklıma geliyor. o adam olmasa 4-1 biterdi. karşı karşıya pozisyonda başka bir kaleci alamaz onu. rakipteyken julio cesar, en formda döneminde olsa yine çıkaramaz.

    çok değil, 4 gün evvel eskişehir maçında da aynı defansif zaafiyetimiz ortaya çıktı. görmek istenmediği için görünmedi. eskişehir atamaz da, benfica'nın stoperi bile gelir çakar öyle işte.

    ayrıca burak ve selçuk'a iyi baksın herkes. öyle iki gol atmakla olmuyor o işler. birinin gördüğü kart, diğerinin hem gördüğü hem de oynayamadığı oyun galatasaraylı bir oyuncunun yapacağı iş değil. vurdumduymazlık da gördük de, bu da nedir birader. hayatımda gördüğüm en vurdumduymaz oyuncu jo'ydu, o da saha içinden çok saha dışında yaptıklarından dolayıydı. burak'ın bu akşamki oyununu ben ne lincoln'de, ne jo'da görmedim, kusura bakmayın. denize düşen yılana sarılır misali, umut'tan sonra burak'ı van basten görüyoruz, değil burak, akıl baliğ herhangi bir insanın yapmayacağı şeyleri yapıyor. resmen sahada 'hangimiz daha kötüyüz karar verin' der gibi oynuyorlar. sahaya çıkan diğerini aratıyor, halbuki ikisini de toplasan bir podolski etmiyorlar. podolski de bugün kötüydü, ama adam top istedi, aldı, verdi, tek pozisyona girdi, onu da attı.

    ayrıca sneijder ikinci yarı resmen felipe melo'nun yerinde oynadı bugün. maç 2-1'den sonra da sol hafa geçti. onun oynaması gereken yerde çıkana kadar bilal, çıktıktan sonra emre geçti. skora en ihtiyacımız olduğu anda, skor üretmesi en muhtemel oyuncumuz kaleden mümkün olduğunca uzak tutuluyor. bu da bilinsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın